Ηράκλειο: Είδαν στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστριες τις ίδιες - Οι εξηγήσεις για τις ακατάλληλες σκηνές!

Η καταγγελία προκάλεσε σάλο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Τι ειπώθηκε για τα επίμαχα βίντεο που έκαναν το γύρο του ίντερνετ...

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε ο Ηρακλειώτης, που καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές περιπτύξεις με συντρόφους του, ανεβάζοντας στην συνέχεια το «ροζ» περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηρακλειώτης ισχυρίστηκε ότι ήταν σε γνώση των γυναικών η βιντεοσκόπηση, όμως αρνείται ότι εκείνος «διοχέτευσε» το υλικό στο διαδίκτυο. Υποστηρίζει ότι κάποιος του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο στο οποίο είχαν αποθηκευτεί τα επίμαχα βίντεο και μάλιστα ζήτησε να διερευνηθεί το ηλεκτρονικό «ίχνος» από το οποίο έγιναν οι επιλήψιμες αναρτήσεις στο Ίντερνετ.


Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για: αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή, για επεξεργασία και μετάδοση σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή καθώς και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και εξαρτημάτων όπλων.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη