ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως 11 Ιουλίου 2016

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σου, σε κάθε τομέα που είναι σημαντικός για εσένα. Με σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στον Καρκίνο θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθούν αρνητικές όψεις ανάμεσα στον Ήλιο, τον Πλούτωνα και τον Ερμή, να μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βρεις κάτι πολύ καλό. Το Σαββατοκύριακο ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη επιστροφή από άτομο του παρελθόντος. Μην ενδώσεις και βάλε πλώρη για νέες σχέσεις και κατακτήσεις!

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να διεκδικήσεις και κάποια έξτρα χρήματα με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε πλημμυρίσει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις. Ωστόσο τη Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες αρνητικές συγκυρίες που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σου. Θα είναι περαστικές για αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι περαιτέρω, αλλά να προσπαθήσεις να τις αντιμετωπίσεις λογικά και συγκρατημένα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα single, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται τώρα. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την τάση ίσως να απομονωθείς λίγο από τον έξω κόσμο, καθώς υπάρχουν θέματα κυρίως επαγγελματικά τα οποία σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Φρόντισε να αφήσεις και λίγο χώρο και χρόνο για αγαπημένα σου άτομα, γιατί αλλιώς στο τέλος της εβδομάδας θα ψάχνεις για ψυχολογική υποστήριξη. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Καρκίνο, στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα κι έτσι θα πρέπει να προσέξεις να μη προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες αν δεν το έχεις σκεφτεί πρώτα πολύ καλά και αν δεν έχεις εξετάσει με προσοχή όλες τις παραμέτρους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός συμπεριφορά απέναντί σου. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν σε κάτι άσχημο πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Αν είσαι single, καλό θα είναι να σκεφτείς κι άλλους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα πράγματα που θα ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με απίστευτη ενέργεια που μπορεί όμως κάποιες στιγμές να σου φέρνει και εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Μην ξεχνάς ότι θα υπάρξουν πλανητικές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των ημερών και πρέπει να είσαι προσεχτική! Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη που επίσης κινούνται στο ζώδιό σου σε κάνουν ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς από τα έντονα και πολλά συναισθήματά σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να κάνεις σωστό πρόγραμμα, χρησιμοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Αισθηματικές
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Σου συνιστώ να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και με τις πολλές ευεργετικές της ιδιότητες που θα σου δώσει, μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή με μια μακροχρόνια σχέση σου που είχες διακόψει.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν κάποια μπερδέματα, που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις και ίσως να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από το συναισθηματισμό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω διάστημα στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα και να διαστρεβλώσει την ορθή κρίση σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτη. Σύμμαχός σου θα είναι ο Άρης από το Σκορπιό για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι single, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά και να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα για αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή για εσένα, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου την Αφροδίτη από τον Καρκίνο στις σχέσεις σου η οποία θα φέρει την ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ίδιο ζώδιο ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως αυτοί θα είναι παντελώς πρόσκαιροι, για αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όσο τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Τώρα, με λίγη καλή θέληση από τη μεριά σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση σας και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.  Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ προσεκτική με τα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Να είσαι ρεαλίστρια και με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Καρκίνο προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα θα είναι υπαίτιες για αυτήν την αναστάτωση.  Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και η Νέα Σελήνη θα στρώσει το δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που σχεδιάζεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συναισθηματισμός σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι αυξημένος, πρώτον λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο τη Δευτέρα και δεύτερον λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα την Πέμπτη και θα σε κάνουν να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποσυντονίζουν και να σου δημιουργούν επιπλέον ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις όμως πως ο Άρης που παραμένει στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει τόσο πολύ, που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου να κάνεις τη σχέση σου να αγγίξει την τελειότητα. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές του Άρη, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτή και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν να έρθετε πιο κοντά και να σου δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πείσεις τους συνεργάτες να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια που είχες κρύψει στο συρτάρι. Με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση. Ένας αέρας ανακούφισης και ανανέωσης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιαδήποτε εφήμερη και παροδική δυσκολία σου παρουσιαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στον Καρκίνο σε ευνοεί ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς η καθημερινότητα έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Σελήνης στο Λιοντάρι από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου, ώστε να βρεις τη χρυσή τομή στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου για κοινά σας προβλήματα που δεν έχετε ακόμη λύσει. Αν είσαι single, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικές
Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις με έξοδα που κάνεις -ιδιαίτερα την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθούν οι αρνητικές όψεις ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή από τη μεριά σου γιατί θα δεχτείς αρνητικές επιρροές από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο παραπλανώντας την κρίση σου και θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα είναι στα ύψη λόγω της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και καλό θα είναι να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια στο έπακρο. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τις αναφέρεις σε κάποια άτομα.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές του, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Φρόντισε μόνο να είσαι και εσύ ανοιχτή στις προσκλήσεις που θα σου γίνουν.

Επαγγελματικές
Θα είσαι δυναμική στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις ωστόσο οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δημιουργική και ευχάριστη για το ζώδιό σου και θα σου δοθούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες να καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο τη Δευτέρα τονώνει την επικοινωνία σου, καθώς βέβαια και το γεγονός ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε με λίγο καλύτερο προγραμματισμό να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις τη διάθεση σου.

Αισθηματικές
Η παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και θα συνεχίζουν να καθυστερούν λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς την Πέμπτη από τις αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα.  Μπορείς όμως να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Από την Παρασκευή και μετά μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα για αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένη στον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά θα φταίνε η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου τη Δευτέρα και οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα την Πέμπτη και δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όριά του, γιατί δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα!  Όσον αφορά στις singles, μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις κάποιων επίδοξων εραστών, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.
Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη