ΖΩΔΙΑ: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας... Από 25 έως 31 Ιουλίου 2016

Καλοκαιράκι... Οπότε ας ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τα ερωτικά μας. Τι προβλέπουν τα άστρα; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει δυναμικά, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει την όρεξη για νέες γνωριμίες. Θα νιώσεις πως πρέπει να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, τέρμα η αδράνεια και η αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα σε νυχτερινή έξοδο θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικό και ερωτεύσιμο. Θα σε εξιτάρει από την πρώτη ματιά, στη συνομιλία σας δεν θα σε απογοητεύσει, δεν θα υπάρξει κάποιο στοιχείο ή συμβάν που να σου κόψει τα φτερά.

Σε σχέση: Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο από κάτω κάτι θα σιγοβράζει. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα βάλει το φυτίλι και λίγο αργότερα, κατά τις 27, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 29, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη, θα φέρεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις, έτσι για να σπάσεις τη ρουτίνα. Την πολλή την ισορροπία δεν τη θέλεις, μάλλον τη βαριέσαι, γι’ αυτό θα σε πιάσει το αδιάλλακτο, το νευρικό, το παρορμητικό και θα στήσεις καβγαδάκια άνευ λόγου και αιτίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Μάλλον θα περικυκλωθείς από καινούρια πρόσωπα. Με τη Σελήνη στον Κριό στην αρχή της εβδομάδας, η στάση σου θα είναι ερωτική και αυθόρμητη, ενώ λίγο αργότερα με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη στο χέρι σου.

Σε σχέση: Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχεις. Στις 28 του μήνα, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα ενδυναμώσει τα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και λίγο αργότερα με την εμφάνισή της στο ζώδιό σου, έρχονται νέα ανοίγματα και νέες αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει για σένα καινούριο ερωτικό στάδιο. Θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία ερωτικής σχέσης. Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα επανεξετάσεις κάποιες παρελθοντικές σου κινήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που εσύ έσφαλες και προκλήθηκε χωρισμός, τώρα θα μετανιώσεις και θα επανορθώσεις.

Σε σχέση: Στις 27, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 28 με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές. Αντιδραστική και παρορμητική θα είναι η στάση σου, θα είναι δύσκολο για σένα να αντέξεις τη ρουτίνα. Θα υπάρξει κίνδυνος να κινηθείς με αδιαλλαξία και ισχυρογνωμοσύνη, αν βγάλεις απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς θα δημιουργήσεις εντάσεις και ρήξεις. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα δεδομένα, καλό θα είναι να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Θα βγεις από το καβούκι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές, για προσεγγίσεις. Τώρα διαφοροποιούνται οι βλέψεις σου, απελευθερώνεται η ερωτική του στάση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, θα πλησιάσεις πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που είναι πολύ πιθανό να έχει κατάληξη νέας ερωτικής αρχής.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και προς το τέλος της εβδομάδας με την εμφάνισή της στο ζώδιό σου, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στη σχέση σου. Μειωμένα θα είναι τα σκαμπανεβάσματα, θα επικρατεί μια γενική ηρεμία. Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις για κάποιες αποτυχημένες παρορμητικές πράξεις που συνέβησαν από την πλευρά σου στο διάστημα των προηγούμενων ημερών.

ΛΕΩΝ
Singles: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη, στοιχείο που θα περάσει και στο βλέμμα σου. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Διακυμάνσεις θα προκαλέσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα σου αλλιώς θα ξεκινήσει αλλιώς θα καταλήξει. Στην αρχή θα υπάρξει ηρεμία, έντονος ερωτισμός, διασκεδαστική θα είναι η στάση σου, κατόπιν όμως, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη, η ψυχολογία σου θα αλλάξει άρδην. Θα σε πιάσει ξαφνικά το αντιδραστικό, το ασυμβίβαστο, θα θέλεις ντε και καλά να γίνει το δικό σου. Καλό θα είναι το ταίρι σου να μη χαρακτηρίσει την στάση σου ανώριμη, προσπάθησε να αποφύγεις τον ανεξέλεγκτο παρορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό σε δοκιμασία θα βάλει την καρδιά σου, λίγο αργότερα η εμφάνισή της στους Διδύμους θα 'ρθει και θα το ολοκληρώσει το δίλημμα. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Δυο άτομα, δυο προοπτικές θα βασανίσουν τη σκέψη σου. Το παλιό που είναι γνωστό ή το καινούριο που είναι αβέβαιο; Το ένα πρόσωπο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα αισθήματα, το άλλο θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Και οι δύο περιπτώσεις θα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, ζύγισε την κατάσταση και πράξε αναλόγως.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Καρκίνο, θα ηρεμήσουν την καρδιά και το πνεύμα σου. Μέσα στην εβδομάδα στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις και όχι να αναζητήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να μην αλλάξουν τα δεδομένα ούτε στη ζωή σου, ούτε μέσα στη σχέση σου. Θα θελήσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ανοίξεις δίοδο επίσημης δέσμευσης.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Έναν άνθρωπο να αράξεις δίπλα του θα αναζητήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον πρωταρχικό σου στόχο. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη στους Διδύμους, ενδέχεται να ερωτευτείς πρόσωπο, που από την αρχή θα γνωρίζεις πως η πορεία σου με αυτό το γοητευτικό και ατίθασο άτομο θα είναι αρκετά έως και πολύ δύσκολη. Τώρα θα αφήσεις στην άκρη την κατάληξη και θα εστιάσεις στον έντονο ερωτισμό που θα σου προκαλέσει.

Σε σχέση: Το ταίρι σου θα σου δώσει αγάπη, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, εσύ όμως θα τη δεχτείς; Θα την εκτιμήσεις; Από την μια ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, από την άλλη ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, μπερδεμένες οι βλέψεις σου. Κάτι μέσα σου θα ανάψει το φυτίλι της αναζήτησης, μάλλον δεν θα είναι αρκετά για σένα αυτά που έχεις, κάτι καινούριο και διαφορετικό θα φυτρώσει στη σκέψη σου. Επειδή καμιά φορά κινδυνεύεις από αυτοκαταστροφικές βλέψεις και πράξεις, το νου σου να μην παγιδευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να περιορίσεις και τι να αφήσεις να διοχετευτεί στους γύρω σου. Συνεπώς, αυτήν τη φορά θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του προσώπου που με δική σου κίνηση θα υπάρξει συνομιλία μεταξύ σας, τα ευγενικά λόγια πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση: Στο αμήν θα το φτάσεις το ταίρι σου και το περίεργο είναι πως ό,τι κάνεις θα το κάνεις απολύτως συνειδητά. Με πολύ συνειδητοποιημένο τρόπο θα αναποδογυρίσεις τις καταστάσεις, το άσπρο θα το κάνεις μαύρο και το κόκκινο μπλε. Για όλα θα φταίει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και ο Ουρανός που θα εμφανιστεί στον Κριό σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο θα βάλεις και εσύ κατά πολύ το χεράκι σου. Μην φτάσεις την κατάσταση στα άκρα, το σκοινί τέντωσέ το αλλά μην το σπάσεις, δεν είναι σωστό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Εσένα τον μοιραίο και ελεύθερο Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό και λίγο αργότερα στους Διδύμους, θα σε βγάλει στο κυνήγι τις περιπέτειας και της ποικιλίας. Θα σου περάσει από το μυαλό το διπλό ερωτικό ταμπλό, αλλά δεν θα σου βγει στην πράξη. Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να αποφασίσεις, το μελαχρινό πρόσωπο ή το ανοιχτόχρωμο; Σε περίπτωση διλήμματος, ακολούθα την καρδιά σου -εστίασε καθαρά και μόνο στα αισθήματά σου.

Σε σχέση: Ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια θα αναζητήσεις, αλλά αμφίβολο θα είναι αν θα τα επιδιώξεις κιόλας. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, ναι μεν θα θελήσεις να εξασφαλίσεις και διασφαλίσεις, αλλά με τη Σελήνη στους Διδύμους, οι πράξεις σου δεν θα συνοδεύουν τη λογική σου. Μετά, θα έρθει και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και θα χάσεις τον μπούσουλα, αλλού θα πατείς και αλλού θα βρίσκεσαι. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στους στόχους σου και κυρίως στο ταίρι που έχεις δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Σοβαρέ και συγκρατημένε Αιγόκερε, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα διαφοροποιήσει τη στάση σου. Τώρα θα σε πιάσει το ασυγκράτητο και το ασυνήθιστο. Θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Θα πας κατευθείαν "στο ψητό" και δεν θα απογοητευτείς ούτε θα απογοητεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσεις ερωτική σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό κρατάς κλειδωμένο μέσα στην καρδιά σου.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και προς το τέλος της εβδομάδας στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα ερωτικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Δεν βλέπω να τον γλυτώνεις τον έρωτα... Από τη μια η Σελήνη στον Κριό, από την άλλη η Σελήνη στους Διδύμους, θα θελήσεις το καινούριο, το μοιραίο, το αναζωογονητικό, και θα σου έρθει στο πιάτο. Η ελκυστικότητά σου, ο δυναμισμός στην κίνησή σου, θα τραβήξουν την προσοχή του κατάλληλου ατόμου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα γίνουν άμεσες προσεγγίσεις και από τις δυο πλευρές, δεν αποκλείεται με το καλησπέρα, να βρεθείτε να πίνετε καφεδάκι σε τραπεζάκι για δύο.

Σε σχέση: Σε γενικές γραμμές καλά θα τα πας με το ταίρι σου, η κυκλοθυμία σου θα είναι περιορισμένη και μάλιστα κατά τις 28 του μήνα, με τον ερχομό της Σελήνης στους Δίδυμους, ενδέχεται να περάσεις σε διασκεδαστικές και αναζωογονητικές προτάσεις. Ίσως να προτείνεις ταξιδάκι ή καμιά κοντινή εκδρομούλα. Πάντως αποδεκτές θα γίνουν οι ιδέες σου, η εβδομάδα σου θα είναι ανέμελη. Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ο ένας από τους δυο σας θα ζητήσει συγγνώμη από τον άλλον για μια απερισκεψία του.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Θέλεις να κάνεις σχέση; Ή μήπως να το αφήσεις για αργότερα; Θα σε πλησιάσει ένα πρόσωπο, αλλά η στάση σου και γενικά οι απαντήσεις σου θα δηλώνουν αοριστία, και θέλω και δεν θέλω. Η Σελήνη στους Διδύμους και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη, δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια ξεκάθαρη απόφαση. Επειδή δεν σου αρέσουν οι πιέσεις, κρατά για την ώρα μια διπλωματική στάση, άσε καλού κακού ένα παραθυράκι ανοιχτό.

Σε σχέση: Θα το κουράσεις λίγο το ταίρι σου. Πάνω που θα πηγαίνει να σε γραπώσει θα του ξεφεύγεις, από πουθενά δεν θα μπορέσει να σε πιάσει. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητήσεις ασφάλεια, με τον Ουρανό στον Κριό σε ανάδρομη πορεία η στάση σου θα γίνει εντελώς φευγάτη, θα φέρεις μπερδέματα, θα δημιουργήσεις κενά. Δεν θα μπορέσει να σε κατανοήσει το αγαπημένο σου ταίρι, αν στο τέλος αδιαφορήσει και αποστασιοποιηθεί μην αναρωτηθείς γιατί.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη