ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Αύγουστος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Έφτασε ο Αύγουστος! Τα καλά νέα είναι ότι αρχίζουν οι διακοπές. Τα άσχημα νέα είναι ότι είναι το τελευταίος μήνας του καλοκαιριού. Τι προβλέπουν τα άστρα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας; Θα είναι ο μήνας που θα αλλάξει τη ζωή μας;

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις για την πορεία πολλών θεμάτων που σε απασχολούν και σου φτιάχνει τη διάθεση, ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα στραβοπατήματα που θα ακολουθήσουν από τις 5 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα συνεχίσει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε επηρεάσει. Από την άλλη, η επίσης ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από το ζώδιό σου σε συνδυασμό με τη θέση του κυβερνήτη σου που θα μεταφερθεί στον Τοξότη στις 2, χτυπάνε το οικογενειακό σου περιβάλλον και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένη για να ανταπεξέλθεις. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας και στο τέλος οι απώλειες που θα έχεις θα είναι άκρως ικανοποιητικές.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος στον αισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις και τη συμπαράστασή του σε ό,τι χρειαστείς. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να βρίσκεσαι μαζί  του συνεχώς! Ο ερωτισμός και το πάθος θα κάνουν και τους δύο σας να πετάτε στα ουράνια. Τα Σαββατοκύριακα που θα ακολουθήσουν, κανόνισε να αποδράσετε από κοινού κάπου που να είστε μόνο οι δύο σας και ανανεώστε την αγάπη σας. Αν είσαι single, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν, με τη θέση του Ερμή στην Παρθένο για όλο τον Αύγουστο, για να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα θα είναι πολλές και η βελτιωμένη κατά πολύ εμφάνισή σου θα φέρει στα πόδια σου όποιον επιθυμείς. Παίξε το παιχνίδι σου λοιπόν και στρώσε το δρόμο της δέσμευσης με ροδοπέταλα. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου!
Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτόν το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει αρκετά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και επαφές. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον Ήλιο να εισέρχεται στην Παρθένο θα πρέπει να κάνεις υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες περίεργες εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, που θέλεις να τελειώνεις. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές, οπότε μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και χάσεις και αυτά που με κόπο έχεις  κερδίσει. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Υδροχόο θα φέρει πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα, που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου και πρέπει να δείξεις συνέπεια στην κάλυψη τους. Μην εκνευρίζεσαι και φτάνεις τον εαυτό σου στα άκρα, γιατί στο τέλος εσύ ξανά θα την πληρώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που χρειάζεται την προσοχή σου στο μέγιστο βαθμό. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 5 και μετά και να σε ταράζει, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και υπερένταση, που πρέπει να βρεις τρόπους να κοντρολάρεις. Τα προβλήματα συνεχίζονται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο -στον δεύτερο τομέα είναι κάπως καλύτερα- και εσύ όσο κι αν έχεις δυνατή αντίληψη, πρέπει να αποφύγεις να πάρεις θέσεις υπεράσπισης των ατόμων που συναναστρέφεσαι, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εσύ η ηττημένη αντ’ αυτών. Από τις 2 του μήνα και μετά που ο Άρης θα μετακινηθεί στον Τοξότη δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή σε διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση των ισορροπιών στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά, αν δεν σκαλίζεις με κάθε ευκαιρία το παρελθόν σου. Από τις πρώτες μέρες ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα, που θα περνάς πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την ανανεώσεις. Να ξέρεις ότι αυτός ο τομέας της ζωής σου θα ομορφύνει την  καθημερινότητά σου και θα την κάνει πιο ευχάριστη και ξεκούραστη, πράγμα που θα το έχεις πολύ ανάγκη με αυτά που θα έρθεις αντιμέτωπη να διαχειριστείς στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Οι singles, θα έχετε κι εσείς με τη σειρά σας την εύνοια των πλανητών, ιδιαίτερα μέχρι τις 22 του μήνα που ο Ήλιος θα σας φωτίζει από το ζώδιο του Λέοντα και θα γνωρίσετε άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Μην πέσετε με τα μούτρα πάνω τους και δώστε λίγο χρόνο και χώρο να τους μάθετε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της δουλειάς σου θέλει προσεχτικούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα γιατί θα εμφανιστούν πολλοί ανταγωνιστές που θα θελήσουν να κλέψουν τη δόξα σου. Συγκεντρώσου και  μην κάνεις καινούρια ξεκινήματα αν πρώτα δεν έχεις σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα εξέλιξής τους και κυρίως αν δεν έχεις εξετάσει την κάθε λεπτομέρεια. Αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην κάνεις άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Ο καιρός δεν ευνοεί τους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να τα αυξήσεις κάνοντας και μία δεύτερη εργασία και αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις οικονομικές τρύπες που μεγαλώνουν. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Υδροχόο, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ίσως είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα να ρισκάρεις λιγάκι ή να επενδύσεις σε κάτι παράτολμο. Σκέψου καλά και δράσε ανάλογα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας καλός μήνας ξεκινά για εσένα. Το ξεκίνημα του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 5 θα σε διευκολύνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και πρέπει να έχεις το νου σου, αλλά και να είσαι έτοιμη για δράση, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για το υπόλοιπο του Αυγούστου που θα είναι κάπως πιεστικό με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στην Παρθένο θα σε απασχολήσουν η δημιουργικότητα, η κάθε μορφής παραγωγική δραστηριότητα και οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που θέλεις όσον αφορά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου ή μίας σημαντικής οικονομικής υπόθεσης. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 18 στον Υδροχόο μην επιμείνεις να αλλάξεις συνθήκες εργασίας ή ζωής -αυτό καλό είναι να το επιχειρήσεις αργότερα, ενώ μία ενδεχόμενη βιασύνη αυτό το διάστημα θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες χωρίς γυρισμό. Αισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται και εσύ ικανοποιείσαι απόλυτα!

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά. Ο Ήλιος στο Λέοντα μέχρι τις 22 φουντώνει ακόμα περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να πάρεις μία απόφαση που θα αλλάξει κατά πολύ τα μέχρι τώρα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής. Η δική σου ενεργητικότητα θα δώσει φτερά στον έρωτα αλλά και στην ερωτική δημιουργικότητα του συντρόφου σου. Η γλυκιά σου διάθεση είναι ικανή να απαλύνει τις διαφορές μεταξύ σας και να ανανεώσει τον έρωτά σας. Εκμεταλλεύσου το! Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός να συναντήσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό και να περάσεις μαζί του, έτσι όπως έχεις ονειρευτεί. Το δεύτερο μισό του μήνα έχε το νου σου μόνο να μείνεις μακριά από κρυφές σχέσεις και μυστικές επαφές, γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις και ανατροπές που θα σε φέρουν ακόμη πιο πίσω από ότι ήσουνα μέχρι τώρα.

Επαγγελματικές
Το φετινό Αύγουστο ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι εξαρτώμενος από τις δικές σου και μόνο κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δούλεψε σκληρά για να αποζημιωθείς και ανάλογα και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώθεις. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σου δώσει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Το ευχάριστο είναι πως με ό,τι ασχοληθείς θα έχει επιτυχημένη έκβαση. Στα οικονομικά, πρόσεχε αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Άσε τη Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 2 στο Λιοντάρι να περάσει ήρεμα και από εκεί και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο φετινός Αύγουστος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για το ζώδιο σου. Ο Άρης που εισέρχεται στον Τοξότη στις 2 σε επηρεάζει άμεσα και δημιουργεί κλίμα έντασης τόσο σε προσωπικό όσο και στον οικογενειακό σου χώρο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο τρεις μέρες αργότερα σε φέρνει αντιμέτωπη με δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι έχεις το περιθώριο, κάνε μερικές περιστασιακές υποχωρήσεις γιατί δεν σε συμφέρει τώρα μία ανοιχτή ρήξη μαζί τους. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι αδικείσαι πρέπει να είσαι προσεκτική στα λόγια σου και σε αυτά που θα διεκδικήσεις. Επαγγελματικά θα κουραστείς αρκετά και θα υπάρχουν αντιξοότητες που δεν θα μπορείς να αποφύγεις. Αν κληθείς να κάνεις μία επαγγελματική συμφωνία, πρόσεξε τους τυπικούς όρους, ακόμη και αν οι επιλογές σου είναι περιορισμένες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο, παρόλο που εσύ θέλεις πάντα κάτι περισσότερο. Αυτόν το μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και να σε αποξενώσουν από τον άνθρωπό σου. Απόφυγε να νευριάσεις και να πεις λόγια που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Πλησίασέ τον, δείξε του το ενδιαφέρον σου, άσε τους εγωισμούς και μίλησε του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για τη σχέση σας. Το σύμπαν έχει φροντίσει να σου χαρίσει τη στοργή και την καλή επικοινωνία που χρειάζεσαι για να βρεις πολύ καλή ισορροπία. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί από τις 22 και μετά που ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, η λάμψη που θα σου χαρίζει θα κατακτήσει όποιον βάλεις στο στόχαστρο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε κρατούν στάσιμη. Ο Ερμής στην Παρθένο για όλον τον Αύγουστο θα σε ευνοήσει αρκετά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την επαγγελματική σου ζωή καλύτερη. Συναντήσεις, συζητήσεις, ακόμα και ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, τα οποία αν τα χειριστείς κατάλληλα θα σου φέρουν τις αλλαγές που ζητάς. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή πορεία μόνο για το πρώτο μισό του μήνα. Έπειτα δέχεσαι τις αρνητικές επιρροές των πλανητών και δύσκολα θα έχεις κάποιο κέρδος από τις συναλλαγές σου. Αυτό το διάστημα λοιπόν, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να κάνεις και καινούρια ξεκινήματα, που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου. Αρκεί βέβαια να κινούνται σε λογικά πλαίσια.

ΛΕΩΝ
Ο Αύγουστος ξεκινά με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του και δίνει έμφαση σε επαγγελματικά και άλλα ζητήματα. Το ξεκίνημα του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 5 δημιουργείται για λίγο ένα καινούριο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τις αναποδιές και καθυστερήσεις που θα ακολουθήσουν. Με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη από τις 13 και μετά και σε συνδυασμό με τον Ήλιο που θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι τις 22, ένα ζήτημα οικογενειακό αρχίζει να διευθετείται, ενώ μία σειρά από γεγονότα στην εργασία αλλάζουν το κλίμα που θα κινείσαι εντελώς. Το διάστημα δεν είναι ό,τι είναι δύσκολο, αλλά είναι σίγουρα εύθραυστο και πρέπει να είσαι προσεχτική. Αποδέξου όλα όσα δεν μπορείς να αλλάξεις και μείνε πιστή στα οράματά σου, όποια κι αν είναι αυτά. Μία ανάσα ευχαρίστησης και ταυτόχρονα τύχης θα έχεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε ήρεμους τόνους χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα και κόντρες. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα βελτιωθεί και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα και να βρεις τη χρυσή τομή, ώστε να περνάς καλά εσύ, αλλά κι εκείνος. Ο Ήλιος μέχρι τις 22 στο ζώδιό σου θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, για αυτό πρόσεχε να τον διοχετεύσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση και να μην ξελογιαστείς από άτομα που σε φλερτάρουν. Η περίοδος είναι κρίσιμη για απιστίες και ερωτικές επιστροφές. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου στέλνει ο Ερμής από την Παρθένο για όλον το μήνα για να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, το οποίο αν και εσύ δεν το βλέπεις ερωτικά, να ξέρεις ότι μπορεί να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη. Προσγειώσου και κοίταξε γύρω σου, γιατί η αγάπη είναι πολύ πιο κοντά σου από όσο πιστεύεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα φτιάξετε από κοινού πλάνα για να πραγματοποιήσετε τις κοινές σας επιδιώξεις. Στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στο ζώδιό σου, κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε επηρεάσουν. Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη από τις 2 και μετά, σου χαρίζει έντονο δυναμισμό και σε κάνει να έχεις πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου. Τα πράγματα μπορούν να πάρουν το δρόμο τους και η ελπίδα και η αισιοδοξία να πλημμυρίσει την ψυχή σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτόν το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα και να μην τις αφήνεις άλλο να διογκώνονται. Τακτοποίησε τις οφειλές σου και κάνε όσες περισσότερες περικοπές μπορείς για να τα βγάλεις πέρα και να διατηρήσεις αυτή την σταθερή πορεία τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος ξεκινά με αρκετές ανακατατάξεις να λαμβάνουν χώρα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή και εσύ να νιώθεις ξεκρέμαστη. Από τις 5 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου φρόντισε να είσαι αποτελεσματική στις προσπάθειες που θα κάνεις για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Μην αναλαμβάνεις κάτι που θα σου είναι βάρος και μην δίνεις υποσχέσεις που θα σου είναι δύσκολο να τηρήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα χρειαστεί να αλλάξεις αρκετές φορές τα προγράμματά σου, γεγονός που θα σε εκνευρίσει και θα σε βγάλει εκτός εαυτού. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Υδροχόο, πρέπει να έχεις το νου σου περισσότερο από ό,τι συνήθως στο χώρο της εργασίας σου ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις και ιδιαίτερα μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις που θα διαταράξουν τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει καλά αν αποφασίσεις να είσαι πιο ήρεμη και δεν ξεσπάς τα νεύρα σου και τις ανησυχίες σου στο σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου από τις 5 και μετά θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα, ενώ θα σε διακατέχουν διάχυτος ερωτισμός, ρομαντισμός και γοητεία. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το δεσμό σου ή την επισημοποίησή του ή ακόμη και την αύξηση των μελών της οικογένειάς σου. Από τις 22 του μήνα και μετά με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου τόλμησε να εκδηλώσεις το πάθος σου και μην φοβάσαι να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Οι singles θα πρέπει να ξέρες ότι οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν και να σας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι δεν πρέπει να το βάλετε στα πόδια με την πρώτη αναποδιά, κυρίως αν πρόκειται για ένα άτομο αξιόλογο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις αυτόν το μήνα. Ο Άρης από τον Τοξότη από τις 2 και μετά σου δίνει μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα για να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι λάθη, πριν ακόμα γίνουν και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου ανάλογα. Οι ιδέες σου για κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και μην αφήνεις τίποτα για αργότερα. Γραφειοκρατικά θέματα, φορολογικά και ό,τι σχετίζεται με το δημόσιο διεκπεραίωσε τα άμεσα.

ΖΥΓΟΣ
Ένας σημαντικός μήνας σε υποδέχεται και πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες για να αντιληφθείς, από τη μία τα δώρα που θα σου φέρει και από την άλλη να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που θα σου δώσει για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναδιοργανώσεις τα αισθηματικά σου και να αναθεωρήσεις την οικονομική σου διαχείριση. Πρέπει τώρα να υιοθετήσεις μία καινούρια τακτική και στους δύο τομείς της ζωής σου ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τυχόν αναποδιές που θα σου φέρει η νέα του θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης από τις 5 και μετά στο ίδιο ζώδιο. Φρόντισε όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια των κεκτημένων σου και υπερασπίσου με όλο σου το είναι, το αντικείμενο της εργασίας σου. Διατήρησε εφεδρείες για δύσκολες στιγμές και καλλιέργησε εναλλακτικές για κάποια αιφνίδια προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν και θα σε ανησυχήσουν. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 18 στον Υδροχόο, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πρόβαλλε ανοιχτά τις απόψεις σου, αρκεί βέβαια να μην είναι προκλητικές.

Αισθηματικές
Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Ο Ερμής στην Παρθένο σε ευνοεί και η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 2 και μετά σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα, πάθους και ρομαντισμού. Μέχρι τέλος του μήνα, τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ όμορφα! Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα και οι άνθρωποι που θα συναντήσεις, είναι δύσκολο να αντέξουν στο χρόνο και θα πρέπει να είσαι πολύ υπομονετική και ανεκτική. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι να μην επενδύσεις σε καινούριες σχέσεις τουλάχιστον μέχρι τον άλλο μήνα.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα ξαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να δουλέψεις σκληρά για να προγραμματιστείς καλύτερα και να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, βάζοντας τις απαραίτητες προτεραιότητες. Μέχρι τις 13 του μήνα που ο Κρόνος θα εκτελεί τις τελευταίες μέρες της ανάδρομης πορείας του θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Με καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα, που θα σου παρουσιαστούν, δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου, γιατί έτσι όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο, στις 18, πρέπει να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και να κάνεις και μία μικρή αποταμίευση με τα έξτρα χρήματα που θα λάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος ειδήσεις, κίνηση, επικοινωνία και ενδιαφέροντα για το ζώδιό σου. Βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης, αλλά καλό θα είναι να είσαι συγκεντρωμένη για να μην κινδυνέψεις να πέσεις σε ατοπήματα. Ο τομέας που θέλει τη μεγαλύτερη προσοχή σου, ώστε να προφυλαχθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι ο οικονομικός και κυρίως τα χρεωστικά υπόλοιπα που θα έρθουν στην επιφάνεια από τη στιγμή που ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη από τις 13 Αυγούστου και μετά. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις που θα κάνεις και μην πανικοβάλλεσαι όταν ένα σχέδιό σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο μπορείς να διεκπεραιώσεις δουλειές και να περάσεις καλύτερα και στα αισθηματικά σου. Αν χρειαστεί να παλέψεις για να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου, μην διστάσεις… αλλά κάνε το με μέτρο και χωρίς εξάρσεις!

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, από την αρχή του μήνα, θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5 και μετά θα σε ευνοήσει για να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και η κατανόηση θα είναι ισάξια και από τις δύο μεριές. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή συμπεριφορά που θα υιοθετήσετε και οι δύο θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι. Προσπάθησε να ξεχάσεις γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε είχαν  αναστατώσει και κάνε το βήμα να εξελίξεις τη σχέση σου όπως ονειρεύεσαι. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να αλλάξεις σελίδα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι τα άτομα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα θα δείξουν από την αρχή τις καλές τους προθέσεις και -αν το θέλεις και εσύ- θα καταλήξετε γρήγορα σε μία σοβαρή δέσμευση. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για να πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί καλά, σε γενικές γραμμές. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν. Οι επαφές, οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν σε καθημερινή βάση. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Υδροχόο καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις, που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Εάν δεν ξελογιαστείς από στιγμιαίες καταναλωτικές επιθυμίες και είσαι προσεκτική στις αγορές και τα έξοδά σου, οι ημέρες θα σε καθησυχάσουν και θα σε αποζημιώσουν τόσο χρηματικά όσο και ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Με τον Άρη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου από τις 2 και μετά, η γοητεία σου αλλά και η επιρροή σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι είναι μεγάλη και πρέπει να την αξιοποιήσεις ώστε να τους έχεις συμμάχους σου. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τις 5 και μετά στην Παρθένο είναι ευκαιρία να βάλεις ένα σταθερό πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις, ώστε να αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Από τις 13 του μήνα και μετά με τον Κρόνο να  επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου διατήρησε τον αισιόδοξο εαυτό σου και μάθε να ελέγχεις καλύτερα τα άγχη σου. Μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος, στα οποία συνήθως παρασύρεσαι κάτω από την επιρροή του ενθουσιασμού και της υπεραισιοδοξίας σου και μείνε συγκρατημένη.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το σύντροφο σου αφού η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο Λιοντάρι μέχρι τις 5 και γλυκαίνει κατά πολύ την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες μαζί του, να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στη σχέση σας και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Μέχρι τις 13 του μήνα που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις, που σε έχουν στεναχωρήσει, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό, μην κάνεις κουβέντες, για να αποφύγεις καβγάδες. Αν είσαι single, μην κάθεσαι αυτόν το μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει θετικά είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που αναζητάς...

Επαγγελματικές
Ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου. Μπορείς να κάνεις αλλαγές για να πλησιάσεις περισσότερο τους στόχους σου. Θα θέλεις να κάνεις πολλές συναντήσεις και θα οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Οι χρήσιμες επαφές και τα καινούρια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου και να μην δανειστείς τώρα που υπάρχει μία σχετική ισορροπία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, που δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει να χειρίζεσαι σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αύγουστος θα είναι για σένα κουραστικός μεν, παραγωγικός δε. Ποικίλα θέματα και διάφοροι άνθρωποι θα σε απασχολούν σε καθημερινή βάση. Με τον Ερμή για όλο το μήνα στην Παρθένο αλλά και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 5 και μετά, κινήσου οργανωμένα αλλά και σκόπιμα, προκειμένου να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου και να μην τις αφήσεις για αργότερα. Από τις 13 του μήνα και μετά με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη, κάνε την απαραίτητη εσωτερική σου ανασκόπηση για να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου, άλλαξε λίγο τις συνήθειες και τη νοοτροπία σου και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα σου, ώστε να τα φέρεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Τέλος έχε το νου σου στις οικονομικές σου συναλλαγές, γιατί χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να έχεις σημαντικές απώλειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να μιλήσεις για τη μελλοντική της πορεία. Τώρα το ταίρι σου ονειρεύεται το κοινό σας μέλλον και στο εκφράζει με κάθε δυνατό τρόπο και σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά μαζί του. Μην σε πιάνει λοιπόν η απαισιοδοξία σου και γκρεμίζεις αυτά που με τόσο κόπο έχεις χτίσει. Άσε το χρόνο να σου δείξει τα μελλούμενα και μην τα προδικάζεις, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις φαύλους κύκλους και πισωγυρίσματα. Στις διακοπές σας φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν χωρίς εκνευρισμούς και εμπάθειες και είναι βέβαιο ότι θα βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά του. Αν είσαι single, μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία! Να είσαι όμως προσεκτική με τα λόγια και τις εξομολογήσεις σου μέχρι να βεβαιωθείς ότι και η άλλη πλευρά έχει τις ίδιες προθέσεις με εσένα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πας πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου για όλη τη διάρκεια του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου, καθώς η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και ο ένας θα δίνει χρήσιμες συμβουλές στον άλλο, για το κοινό σας καλό μέλλον. Μην αλλάξεις τίποτα και κυρίως μην κάνεις καμιά καινούρια συνεργασία. Στις 18 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μπορείς να πάρεις αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα και να τολμήσεις να επενδύσεις, αξιοποιώντας τις δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπάθησε αυτόν το μήνα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για οικονομικό ανεφοδιασμό ή για διευθέτηση χρεών που εκκρεμούν. Τώρα θα έχεις έντονη κινητικότητα τόσο στην ερωτική όσο και στη γενικότερη κοινωνική σου ζωή. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο για όλον τον Αύγουστο αξιοποίησε το χρόνο σου παραγωγικά, δέξου μερικές πραγματικότητες που δεν αλλάζουν -όσο κι αν σε ενοχλούν- και απόφυγε εκνευρισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 18 μία νέα γνωριμία ή μία επαγγελματική συμφωνία μπορεί τώρα να αποτελέσουν την αφετηρία μίας ευχάριστης αλλαγής. Μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και κυνήγησε την τύχη σου!

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να δείξεις τον ερωτισμό σου στο σύντροφό σου και να μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις, που δεν είναι άξιες λόγου. Βγάλε το συναισθηματισμό σου και μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα και υποψίες να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν υπάρχει κιόλας η οικονομική δυνατότητα, προσπάθησε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και να ανανεώνεσαι σε κοντινές αποδράσεις που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από τις καθημερινές σκοτούρες. Αν είσαι single, ο Ήλιος μέχρι τις 22 στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και ίσως ένα από αυτά να είναι και ο ιδανικός σύντροφος για εσένα. Από την άλλη ο Κρόνος που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη από τις 13 και μετά, θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις που αφορούν έναν παρελθοντικό σου δεσμό και πρέπει να προσέξεις να μην υποπέσεις σε σφάλμα πισωγυρίσματος.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές το φετινό Αύγουστο. Τις πρώτες ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι στις 2, θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις. Από εκεί και μετά όμως πολλές καταστάσεις θα πάρουν το δρόμο τους και  η ευστροφία και ο σωστός προγραμματισμός που θα καταφέρεις να επιτύχεις με τις καλές επιρροές που θα σου στείλει ο Ερμής στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ό,τι μπορεί να σου παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα. Τότε μπορείς και να ασχοληθείς με θέματα γραφειοκρατικά, νομικά και ακίνητης περιουσίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αύγουστος απαιτεί από εσένα καλύτερο χειρισμό των οικογενειακών και επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, ώστε να μην βρεθείς αργότερα σε δύσκολη θέση. Η ένταση που θα υπάρξει στον αισθηματικό σου τομέα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε κουράσει ψυχικά και αυτό είναι άκρως ανώφελο, σε μία περίοδο σαν και αυτήν που πρέπει να συνεχίσεις απερίσπαστη την επαγγελματική σου αγωνιστικότητα. Αξιοποίησε την εύνοια που σου στέλνει από τη μία ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και από την άλλη ο Κρόνος που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη από τις 13 και μετά, για να βάλεις σε νέες βάσεις, πιο ειλικρινείς, τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και σχέσεις και μην αναλώνεσαι στις σκέψεις της φαντασίας σου. Είναι ανώφελο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και αν είσαι και εσύ ήρεμη μπορείς να περάσεις έναν όμορφο μήνα παρέα με το σύντροφό σου και την οικογένειά σου. Πολέμησε με κάθε δυνατό τρόπο τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και μην φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι επιπρόσθετα άγχη και αγωνίες. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τη συμπεριφορά σου. Κάποιες διενέξεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να υπάρξει οριστική ρήξη, πράγμα που δεν θα ήθελες καθόλου. Ρίξε λοιπόν νερό στο κρασί σου και μην είσαι απόλυτη στις απόψεις σου. Αν είσαι single, θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Τα εργασιακά σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε αγχώνουν και θα σε προβληματίζουν. Ο Ερμής σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, ενώ ο Άρης στον Τοξότη από τις 2 και μετά βγάζει στην επιφάνεια την ανασφάλειά σου για τα θέματα της δουλειάς. Με λίγη προσοχή βέβαια μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και αυτόν το μήνα, ενώ είσαι σε συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνονται. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, στις 18 στον Υδροχόο απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, ενώ το διάστημα της Νέας Σελήνης στο Λιοντάρι στις 2, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν έσοδα.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη