Το ιδιαίτερο με τον ελλαδίτη θείο κατέληξε σε σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονη ανηψιάς

Όλα έγιναν υπό το μανδύα των ιδιαίτερων τα οποία παρέδιδε σε προάστιο της Λευκωσίας ο 37χρονος ελλαδίτης στην 11χρονη ανηψιά του, εκμεταλλευόμενος την συγγενική σχέση της συζύγου του με την οικογένεια της μικρής

Ο 37χρονος Ελλαδίτης φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη την ώρα που υποτίθεται ότι της έκανε δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο ίδιος δεν έχει απευθείας εξ' αίματος σχέση με την οικογένεια του φερόμενου θύματος της σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά η σύζυγός του.

Η αστυνομία ενεπλάκη και συνέλαβε τον 37χρονο όταν μια εργαζόμενη σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων είδε τον 37χρονο θείο να είναι μαζί με την 11χρονη, στην οποία όμως επιδείκνυε ύποπτα διαχυτική συμπεριφορά, σε σημείο παρεξηγήσιμο. και ανάρμοστο.

Αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το ΣΙΓΜΑ, ο 37χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι σύζυγος της θείας του κοριτσιού. Μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι της 11χρονης ανηψιάς του καθώς τις παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, ωστόσο από τις ανακρίσεις προέκυψε ότι δεν ήταν και λίγες οι φορές που την πήγαινε εκδρομή στην θάλασσα.

Σε κατάθεση της η 11χρονη ανέφερε ότι ο 37χρονος της έστελνε μηνύματα στο κινητό και είχε στενή σχέση μαζί της, ενώ δήλωνε ερωτευμένος μαζί της. Φαίνεται ότι ο ελλαδίτης υπόδικος, εκμεταλλευόταν την οικογενειακή κατάσταση της 11χρονης, η οποία είχε μείνει ορφανή από από πατέρα, ενώ έχει και ακόμα δύο αδέλφια.

Το θύμα και τα δύο μικρότερα αδέλφια του βρίσκονται ήδη σε επαφή με το Γραφείο Ευημερίας και την Αστυνομία για τις απαραίτητες έρευνες εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως μετά την καταγγελία της εργαζόμενης, η αστυνομία έδρασε άμεσα και αποκτώντας και εξετάζοντας το επίμαχο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διατηρεί η αλυσίδα του εστιατορίου, αναμένεται να εξαχθούν περαιτέρω συμπεράσματα για την υπόθεση.

Ο 37χρονος έχει ήδη συλληφθεί και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη