Βόλος: Απαντήσεις για τον θάνατο της Κυριακής Παγώνη μετά από διπλό χειρουργείο - Τι αναφέρει το νοσοκομείο

Ο θάνατος της 31χρονης μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, γέννησε μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα στην οικογένειά της - Οι συγγενείς της έμαθαν για την τραγική είδηση στο πρωινό επισκεπτήριο...

Κάθε προσπάθεια που ήταν ανθρωπίνως δυνατή ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της 31χρονης Κυριακής Παγώνη και να σωθεί διαβεβαιώνει ότι κατέβαλε η Γυναικολογική και η Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Ο Διευθυντής της Γυναικολογικής Δημήτρης Κουτσογιάννης ενημερώνει ότι η υγεία της νεαρής μητέρας ήταν πολύ σοβαρή όταν έσπευσε με τον αρραβωνιαστικό της στο νοσοκομείο, καθώς είχε επιδείξει αμέλεια απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Δεν επρόκειτο για μία απλή χειρουργική επέμβαση, αλλά για μια βαριά προσηπτική κατάσταση, η οποία δυστυχώς αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη» τονίζει χαρακτηριστικά. Ο γιατρός επισημαίνει ότι δυστυχώς τέτοια παραμελημένα περιστατικά λόγω της οικονομικής κρίσης επισκέπτονται το Νοσοκομείο σε τακτά διαστήματα. «Από το 2010 είναι κοινή διαπίστωση ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη επικινδυνότητα. Αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και δε δίνει σημασία στα μικρά συμπτώματα. Ουσιαστικά καταλήγουν στα Επείγοντα σε πολύ βαριά κατάσταση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη κατέληξε στη ΜΕΘ. Η οικογένειά της ενημερώθηκε σοκαρισμένη για το θάνατό της στο πρωινό επισκεπτήριο. Η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε ισάριθμα 24ωρα. Η οικογένειά της διατύπωσε ερωτήματα για τη δεύτερη επέμβαση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ενώ δεν είχε επαρκή ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη