Κώστας Κόκλας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ήταν τα περασμένα 24ωρα για τον Κώστα Κόκλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε. Είχε την τύχει να βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές ένας γιατρός που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Παύλος” όπου και νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί.

Ο Κώστας Κόκλας πήρε εξιτήριο και θα παραμείνει για λίγο ακόμα στη συμπρωτεύουσα για να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα αλλά και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον. "Όλα πήγαν καλά", είπε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως είναι καλύτερα από πριν. Οι μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο ήταν μέρες ξεκούρασης και έτσι θα είναι και αυτές που θα ακολουθήσουν. "Ήταν κάτι ξαφνικό. Ευτυχώς επειδή ήταν πάρα πολύ κοντά, ήταν κάτι που πέρασε και όλα καλά", είπε ο ηθοποιός χαμογελαστός.Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη