Απομακρύνεται από την οικογένεια η 8χρονη την οποία έβαζε η θεία της να χαϊδεύεται

Προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαίου έλαβε η 37χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα με εντολή Εισαγγελέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, απομακρύνεται από την οικογένεια και προσωρινά θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr η γυναίκα κατηγορείται πως έβαζε την μόλις 8 χρονών ανιψιά της να χαιδεύεται σε διάφορα σημεία του σώματός της και την βιντεοσκοπούσε με το κινητό της τηλέφωνο! Μάλιστα κατά τη σύλληψή της το υλικό εντοπίστηκε στο κινητό της το οποίο και κατασχέθηκε.

Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υποστηρίζει πως δεν θεώρησε πως έκανε κάτι κακό και πως το έκανε για πλάκα, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε οτιδήποτε για να βλάψει την ανιψιά της την οποία και αγαπάει πολύ. Η αποκάλυψη της είδησης έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψία της, που έκαναν σαφή αναφορά για την "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το κοριτσάκι διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη