Σοκ! Σάπιζε στο ξύλο τον 3χρονο γιο της - Του έβαζε ηλεκτρικό κολάρο σκύλου

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 34χρονη βετεράνο Lanna Monaghan. Υπέβαλε σε φριχτά βασανιστήρια τον γιο της.

Η Lanna Monaghan χρησιμοποίησε ηλεκτρικό κολάρο σκύλου στον γιο της για να του προκαλεί ηλεκτροπληξία ως μια μορφή τιμωρίας. Τα φριχτά βασανιστήρια του γιου της διήρκεσαν 15 μήνες. Τον κακοποιούσε σωματικά, τον κλωτσούσε και τον δάγκωνε.

Ανάγκαζε ακόμα τον γιο της να κάνει κρύα ντους και μια φορά τον χτύπησε τόσο σκληρά που έσπασε πάνω του ένα ξύλινο κουτάλι. Ήταν μόλις 3 ετών όταν αποκαλύφθηκαν τα φριχτά βασανιστήρια του ανήλικου. Αρχικά είχε αρνηθεί τα πάντα αλλά αργότερα παραδέχτηκε την ενοχή της σε 5 κατηγορίες για επίθεση εναντίον ανηλίκου το 2014 και το 2015. Είπε στην αστυνομία ότι έχανε την ψυχραιμία της και έβγαινε εκτός εαυτού.


Όταν οι αστυνομικοί είδαν το μικρό αγοράκι, παρατήρησαν πως υπέφερε από τραύματα στο πρόσωπό του. Οι γιατροί αργότερα είδαν μια σειρά από τραυματισμούς στο σωματάκι του και πολλά κόκκινα σημάδια στον λαιμό του που βρίσκονταν σε σταθερή απόσταση το ένα από το άλλο.

Φάνηκε πως αυτά τα σημάδια στον αυχένα του ήταν από το ηλεκτρικό κολάρο σκύλου που του φορούσε. "Πρέπει να το χρησιμοποίησε αρκετές φορές" σχολίασε ο δικαστής. Η 34χρονη ζήτησε συγγνώμη για ό,τι είχε συμβεί και πως δεν μπορεί να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη