Πανσέληνος - Μάιος 2016: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου το μπλε φεγγάρι;

Δεκατέσσερα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 22ης Μαΐου, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στη 1η μοίρα του Τοξότη. Πρόκειται για την πρώτη Πανσέληνο στον Τοξότη (ονομάζεται και μπλε φεγγάρι) καθώς θα υπάρξει και δεύτερη, στις 20 Ιουνίου στο ίδιο ζώδιο και στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου.

Πανσέληνος στον Τοξότη
Κάθε φορά που η Πανσέληνος σχηματίζεται στις πρώτες ή τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου αναδεικνύονται πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία.
Ωστόσο, η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, είναι πολύ πιθανό να εκμηδενίσει αυτά τα χαρακτηριστικά ή ακόμα χειρότερα, να τα μετατρέψει σε υπερβολική οργή και επαναστατικότητα. Μπορούμε ακόμα να θεωρήσουμε ότι η Πανσέληνος σχηματίζει ένα "σταυρό" με το Δία και τον Ποσειδώνα, όψεις που μπορούν να μας κινητοποιήσουν να αναζητήσουμε την ελευθερία και την ευημερία με το όποιο κόστος.

Ήλιος σε αντίθεση με Άρη και Ερμής σε ορθή πορεία
Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης ότι λίγες ώρες αργότερα κορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου - Άρη (στις 14:16) ενώ ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία (στις 16:19). Σε προσωπικό επίπεδο, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλη την υπομονή και τη διπλωματία μας, ώστε να αποφύγουμε εντάσεις ή και ρήξεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Τοξότη
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων (19-20/2, 21-22/5, 23-24/8, 22-23/11). Αντίθετα, οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ευνοούνται περισσότερο. Επιπλέον, η ορθή πορεία του Ερμή ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ 
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, η οποία σχηματίζει στενή σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Άρη, γεγονός που προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, ίσως χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου, ιδιαίτερα όσον αφορά στην προσωπική ζωή σου. Αν διατηρείς έναν σταθερό δεσμό που σε ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίησή του, ενώ αν ανήκεις στις singles ίσως μια νέα γνωριμία επηρεάσει το μέλλον σου. Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που σχετίζονται με τη διαμονή σου ή να σκεφτείς την εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα. Γενικά, αυτό το διάστημα προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική με τις απόψεις των άλλων και απέφυγε διαμάχες που μπορεί να οφείλονται ακόμα και σε υπερένταση. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που ευνοεί τα οικονομικά σου μέχρι και τις 12/6.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου αλλά και τη συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τα έξοδά σου, να αποφύγεις δανειοληψίες και να μην παραμελήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και έκτακτα έξοδα, τα οποία θα σε προβληματίσουν έντονα, λόγω της συμμετοχής του ανάδρομου Άρη. Στον αισθηματικό τομέα, η αίσθηση της ασφάλειας -ή της ανασφάλειας- που σου παρέχει ο σύντροφός σου, ίσως κρίνουν καθοριστικά το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι single, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες. Το γεγονός ωστόσο, ότι την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, σε κάνει περισσότερο ώριμη και λογική για να χειριστείς αποτελεσματικά την κάθε κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου, ο οποίος θα σε απασχολήσει το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η στενή σύνοδος του ανάδρομου Άρη με το γεμάτο φεγγάρι, θα δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα, γι’ αυτό κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου και σε καμία περίπτωση να μην ασκήσεις περισσότερη πίεση από όση αντέχει ο σύντροφός σου, τουλάχιστον αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου. Οι singles του ζωδίου, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικές σε νέες γνωριμίες που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή την ίδια μέρα τονίζει τη διαίσθησή σου και μπορεί πραγματικά να αποτελέσει έναν πολύτιμο καθοδηγητή σε όλες τις δράσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που αντιπροσωπεύει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Η στενή σύνοδος του ανάδρομου Άρη, μπορεί να αποδειχθεί κάπως προβληματική, αφού το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορεί να υπάρχει έντονη επαγγελματική πίεση, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θα πρέπει λοιπόν να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να διαχωρίσεις τα ουσιαστικά από τα περιττά, ώστε να μην καταναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου και καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12/6, φέρνει θερμούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις με φιλικά πρόσωπα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούν κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Αν για παράδειγμα είσαι μπερδεμένη ανάμεσα σε δυο σχέσεις ίσως τώρα καταφέρεις να δεις καθαρά τι θέλεις πραγματικά. Η συμμετοχή του ανάδρομου Άρη επιπλέον, μπορεί να πυροδοτήσει την αναβίωση μιας σχέσης που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανός. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στη δουλειά σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους καλλιτέχνες. Και οι υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητες όμως, ευνοούνται από την ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα ασχοληθείς περισσότερο με αυτά τα θέματα, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε μια ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση. Η συμμετοχή του ανάδρομου Άρη, μπορεί να σου βγάλει κάποια προβλήματα ή βλάβες που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ή και να σε παροτρύνει να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη σου. Είναι επίσης πιθανό κάποιο μέλος της οικογένειάς σου να εγκατασταθεί στο σπίτι σου, έστω και για λίγο διάστημα. Δεν αποκλείεται επίσης αυτές οι αλλαγές να σχετίζονται με ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα. Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου, ίσως σε παροτρύνει να κάνεις ένα ταξίδι ή ακόμα και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα.

ΖΥΓΟΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σηματοδοτεί ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο δράση, συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις ή και σύντομα ταξίδια. Παρόλο που οι συνθήκες φαίνονται ευνοϊκές για σένα, η συμμετοχή του ανάδρομου Άρη συνιστά να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν δυσμένεια ή και ρήξεις με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, αυτό το διάστημα ίσως κάνεις αρκετές γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Θέματα που σχετίζονται με μελέτες ή συγγραφές μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα. Η ορθή πορεία του Ερμή, πρόκειται να ευνοήσει τα οικονομικά σου μέχρι τις 12 Ιουνίου, αλλά και να σου εξασφαλίσει τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδιαίτερα σημαντική θα αποδειχθεί για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου, καθώς ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, σχηματίζει στενή σύνοδο με το γεμάτο φεγγάρι. Αυτό σημαίνει ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα, τόσο στη διαχείριση των οικονομικών σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα περιορίσεις κάθε επιθετική συμπεριφορά και υιοθετήσεις μια πιο συγκαταβατική στάση ίσως καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια νέα ευημερία στη σχέση σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, η μείωση της αλόγιστης σπατάλης μπορεί να σου επιτρέψει να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή βάση. Η ορθή πορεία του Ερμή από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου, είναι ιδανική για να βάλεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 22 Μαΐου πρόκειται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με το γεμάτο φεγγάρι, μπορεί να αποτελεί πραγματική “απειλή” αν δεν προσπαθήσεις να ελέγξεις τα νεύρα σου και τον αυθορμητισμό σου. Αν διατηρείς σχέσεις -συναισθηματικές, επαγγελματικές, φιλικές- που έχουν κλονιστεί, είναι πολύ πιθανό ακόμα και μια ασήμαντη αφορμή να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και να δώσεις ένα οριστικό τέλος. Αν λοιπόν δεν θέλεις μια τέτοια εξέλιξη, δώσε τόπο στην οργή και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η ορθή πορεία του Ερμή από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12/6, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, αφού ενισχύει την λογική σου και παράλληλα, ευνοεί τα επαγγελματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που αποτελεί μια καλή στιγμή για να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί καλό θα είναι να αποφύγεις την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας, η οποία εκτός των άλλων μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Εξασφάλισε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αξιολόγησε την πορεία σου αλλά και πιθανούς "φίλους", που κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Εξάλλου, η ορθή πορεία του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου, είναι ιδανική για να απολαύσεις τον έρωτα, να βγεις και να διασκεδάσεις ή και να προγραμματίσεις μια ρομαντική απόδραση. Αν ανήκεις στις singles, ένας νέος έρωτας βρίσκεται στο δρόμο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους που έχεις αφήσει στην άκρη. Με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, ίσως θα πρέπει να "φορτσάρεις" τώρα που έχεις την εύνοια με το μέρος σου. Παρόλο που η στενή σύνοδος του ανάδρομου Άρη με το γεμάτο φεγγάρι συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες, παράλληλα θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και σε επαγρύπνηση. Αυτό είναι το μόνο αντιφατικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξεις, προκειμένου να κατακτήσεις τα όνειρά σου. Η ορθή πορεία του Ερμή από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια και σε βοηθά να προγραμματίσεις κάποιες θετικές αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται να δημιουργήσει επαγγελματικές ανατροπές, αλλά και οικογενειακά προβλήματα. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Άρη, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις την πορεία σου, να κάνεις ριζικές αλλαγές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα ή και να αλλάξεις εντελώς επαγγελματική κατεύθυνση. Δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό, ακόμα κι αν γίνονται εξ αποστάσεως ή διαδικτυακά, μπορούν είτε να διακοπούν είτε να αρχίσουν να αποδίδουν, γεγονός που θα συμβάλει στις αποφάσεις σου. Από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12 Ιουνίου, η ορθή πορεία του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, ευνοεί συζητήσεις, συμφωνίες, νέες γνωριμίες, αλλά και σύντομα ταξίδια.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη