Ανατροπή στο έγκλημα στα Μέγαρα! H τοξικομανής μητέρα της 4χρονης είχε κάνει λευκό γάμο με Σενεγαλέζο - Το μυστήριο που αναζητά η αστυνομία

- Η 45χρονη θεία έπνιξε το 4χρονο κοριτσάκι με ένα μαξιλάρι στο κρεβάτι του
- Είχε νωρίτερα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε και περιφερόταν με τα αίματα μέσα στο σπίτι
- Το μικρό κοριτσάκι δεν είχε βαφτιστεί και η θεία προσπαθούσε να κάνει τα χαρτιά υιοθεσίας
- Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη βιολογική μητέρα στα στέκια των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την μονοκατοικία της φρίκης στα Μέγαρα, όπου η θεία έπνιξε το παιδί αφού πρώτα η ίδια κατακρεουργήθηκε με δυο κουζινομάχαιρα σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες και όπως προκύπτει από τις έρευνες της Ασφάλειας, η 45χρονη θεία του παιδιού μέσα στην απόγνωση της, φοβούμενη πως θα την πάρουν το 4χρονο κοριτσάκι, πρώτα προσπάθησε να βάλει τέρμα στην ζωή της με δυο κυοζινομάχαιρα και στην συνέχεια περιφερόμενη στο σπίτι μέσα στα αίματα, έπνιξε το παιδί με ένα μαξιλάρι στο κρεβατάκι του.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι αντίκρισαν ένα σκηνικό φρίκης, καθώς οι εσωτερικοί χώροι ήταν γεμάτοι αίματα, ενώ στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου η 45χρονη προσπάθησε να δώσει τέρμα στην ζωή της, βρέθηκαν μέσα στο νεροχύτη δυο κουζινομάχαιρα και πολλές κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 45χρονη υπεραγαπούσε το παιδί και έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να το υιοθετήσει ώστε να το βαφτίσει και έτσι να μπόρεσε να το γράψει στο σχολείο. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού εινια τοξικομανείς στο τελευταίο στάδιο και είχαν εγκαταλείψει το κοριτσάκι, αμέσως μετά την γέννηση του.

Παράλληλα και όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία ο σύζυγος αλλά και οι δυο γιοι της 45χρονης γυναίκας κατά το παρελθόν δεν είχε δείξει σημάδια ψυχολογικής διαταραχής, ικανά ώστε να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια από ειδικό.

Οι βιολογικοί γονείς του άτυχου παιδιού αναζητήθηκαν από τους Αστυνομικούς στα στέκια των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας, πλην όμως δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπισθούν. Ωστόσο οι αστυνομικοί από την έρευνα που έκαναν στο ληξιαρχείο, για την βιολογική μητέρα του παιδιού, βρέθηκαν μπροστά σε μια αποκάλυψη.

Η μητέρα του παιδιού έχει συνάψει πολιτικό γάμο με έναν άνδρα από την Αφρική και συγκεκριμένα από την Σενεγάλη. Πρόκειται για “λευκό” γάμο για τον οποίο η Α.Κ. πληρώθηκε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, προκειμένου ο υπήκοος Σενεγάλης να νομιμοποιηθεί στην χώρα μας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στα Ληξιαρχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει συνάψει κι άλλους “λευκούς” γάμους, πάντα με το αζημίωτο βέβαια προκειμένου να νομιμοποιούνται αλλοδαποί που βρίσκονται στην χώρα μας.

Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η έρευνα αυτή να τους οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος νομιμοποιήσης αλλοδαπών, μέσω “λευκών” γάμων, με την χρησιμοποιήση τοξικομανών, στους οποίους δίνουν ένα μικρό χρηματικό ποσό για την δόση τους, για την σύναψη πολιτικών γάμων.

Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη