Απίστευτο! Ξέχασαν... κουμπί μέσα στο πόδι ασθενή μετά από επέμβαση!

Μπροστά σε ένα θέαμα που ούτε εκείνος πίστευε, βρέθηκε ένας κάτοικος Καλλονής Λέσβου, μετά απο επέμβαση που έκανε, καθώς οι γιατροί του βρήκαν στο πόδι ένα...κουμπί!

Όπως αναφέρει το kalloninews.gr o άνθρωπος για αρκετές ημέρες, ανέβαζε πυρετό και είχε ένα μεγάλο πρήξιμο στο πόδι. Αφού πήγε στον γιατρό και έκανε ακτινογραφία, εκείνος του είπε πως το πόδι του είναι έτσι, καθώς μια βίδα που του είχε τοποθετηθεί πριν 32 χρόνια σε επέμβαση που είχε κάνει, ενοχλεί το πόδι.

Τότε με μεγάλη απορία, εκείνος απάντησε πως ουδέποτε του είχαν τοποθετηθεί βίδες στο τότε χειρουργείο, το οποίο ακολούθησε εξ'αιτίας ενός σοβαρού τροχαίου το οποίο είχε.

Με ερωτηματικά ασθενής και ιατροί, προχώρησαν σε χειρουργείο για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει. Τότε οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν στο πόδι του ένα...κουμπί!

Οι γιατροί, είπαν στον ασθενή, πως το συγκεκριμένο κουμπί χρησιμοποιήθηκε τότε στην επέμβαση του για την ευθυγράμμιση των τενόντων του, και στη συνέχεια....το ξέχασαν μέσα στο πόδι, απο το νοσοκομείο της Βούλας στο οποίο έγινε το χειρουργείο. Τώρα, ο άνθρωπος αναρρώνει, μετά την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε!

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη