Σούπερ Νέα Σελήνη στον Κριό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Στις 7 Απριλίου -ώρα 14.23- διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό η οποία είναι και σούπερ-σελήνη, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη. Κάθε Νέα Σελήνη σχετίζεται με νέα ξεκινήματα, αυτή εδώ όμως προσφέρεται ακόμα περισσότερο μιας και διαμορφώνεται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τον Κριό. Το γεγονός ότι σχηματίζει στενή σύνοδο με τον απρόβλεπτο και ανατρεπτικό Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ολοκληρώνει τη διαμόρφωση αυτής της όψης που μας απασχόλησε την τελευταία τετραετία. Η σύνοδος Νέας Σελήνης - Ουρανού, σηματοδοτεί σκάνδαλα και αποκαλύψεις -που ήδη έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες- και που μπορούν να αλλάξουν την πορεία ολόκληρης της ανθρωπότητας. Οτιδήποτε συμβαίνει τώρα και το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα μας ξαφνιάσει αλλά παράλληλα θα αποτελέσει την ευκαιρία για να βγούμε από το δαιδαλώδη λαβύρινθο που έχουμε μπει. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη αποτελεί τον προάγγελο του επερχόμενου τριγώνου Κρόνου - Ουρανού, το οποίο κορυφώνεται για πρώτη φορά ανήμερα τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια στις 19 Μαίου και 11 Νοεμβρίου το 2017 και το οποίο θα αποτελέσει τη μετάβαση προς ένα καλύτερο μέλλον. Επομένως, η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για καινούρια ξεκινήματα ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, τα οποία είναι προορισμένα να πετύχουν αν και απαιτούν σκληρή προσπάθεια, επιμονή και χρόνο.

Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, και ιδιαίτερα όσες έχουν γεννηθεί γύρω στις 7-9/2, 7-9/4, 8-10/6, 10-12/8, 11-13/10 και 10-12/12, ευνοούνται ιδιαίτερα από το καινούριο φεγγάρι.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 7 Απριλίου αποτελεί την αφετηρία μιας νέας χρονιάς κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να αναδιοργανωθείς, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξεις ριζικά οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει πια. Η στενή σύνοδος του Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές ακόμα και εν αγνοία σου, οι οποίες -ακόμα και αν σε αποπροσανατολίσουν αρχικά- θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές αλλαγές είτε πρόκειται για προσωπικές, η θετική συμμετοχή του Κρόνου εγγυάται μακροχρόνια θετικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα είναι πολύ πιθανή μέσα στο εξάμηνο που ακολουθεί, ενώ ένας νέος κύκλος σπουδών ή και ένας γάμος ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεκούραση. Παρόλο που κάθε καινούριο φεγγάρι σχετίζεται με νέα ξεκινήματα, ο δωδέκατος οίκος σχετίζεται με τελειώματα κι αυτό ίσως σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες προκειμένου να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Η συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει ξαφνικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς καθώς το τρίγωνο του Κρόνου εγγυάται μελλοντική ευημερία. Δεν αποκλείεται ωστόσο κι εσύ η ίδια να προετοιμάζεις κάποιες αλλαγές που σχετίζονται είτε με το σπίτι σου είτε με τα επαγγελματικά σου και οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι η αισθηματική σου ζωή, καθώς το τετράγωνο του Πλούτωνα, μπορεί να φέρει διαφωνίες ή και οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις καινούρια σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει θα ανταμειφθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ αν έχεις στα σκαριά κάποια νέα σχέδια, μπορείς τώρα να τα βάλεις σε εφαρμογή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να σταθεροποιήσεις μια σημαντική σχέση ή να δημιουργήσεις ένα νέο πολύ δυνατό δεσμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, πρόκειται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές -είτε ηθελημένα είτε εν αγνοία σου- οι οποίες στόχο θα έχουν να σου δείξουν νέες διεξόδους ή τρόπους βελτίωσης. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου μπορεί να σου εξασφαλίσει μια λαμπρή πορεία, ειδικά αν παραμείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου και εντείνεις τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου δεν θα μείνουν ανεπηρέαστα από όλες αυτές τις πλανητικές επιρροές και παρόλο που ίσως πιεστείς κάποιες στιγμές, στο τέλος θα αποζημιωθείς. Προσοχή τέλος, χρειάζεται η αισθηματική σου ζωή, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα, μπορεί να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι σε μια ήδη προβληματική σχέση.

ΛΕΩΝ
Εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου, αφού μαζί με τον Κρόνο, σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορείς να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι, να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ή και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, σύντομα θα δημιουργήσεις μια σχέση που γρήγορα θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Η Νέα Σελήνη ευνοεί επίσης σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό, γι’ αυτό αν επιθυμείς να κάνεις κάποιο ταξίδι ή ακόμα και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούν και να βάλεις μια νέα τάξη στη ζωή σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για να ξεδιαλύνεις τυχόν αμφιβολίες με το σύντροφό σου και να πάρεις αποφάσεις για μια πιο σοβαρή και επίσημη δέσμευση. Στον επαγγελματικό τομέα, απρόσμενες προτάσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ακόμα και αν σου ακούγονται υπερβολικές, μπορεί να κρύβουν πράγματι μεγάλες ευκαιρίες. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου καθώς και αγοραπωλησίες ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα. Τέλος, μια ανανέωση στην προσωπική σου εμφάνιση, θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Κριού και παρόλο που μπορεί να σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις -ευχάριστες ή δυσάρεστες- στις σχέσεις σου, η τελική έκβαση κάθε αλλαγής αυτό το διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι γίνεται για το καλό σου. Έτσι, ακόμα και στην περίπτωση που διαλυθεί οριστικά ένας μακροχρόνιος δεσμός, πολύ γρήγορα μια νέα γνωριμία θα σου δείξει ότι αξίζεις πολλά περισσότερα. Στην περίπτωση βέβαια που διατηρείς μια καλή σχέση, τώρα θα αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Παρόμοιες καταστάσεις θα υπάρξουν και στις φιλικές σχέσεις σου όπου η διακοπή από κάποιες κακές επιρροές ίσως κρίνεται απαραίτητη. Ιδιαίτερα ευνοούνται τα επαγγελματικά σου, τα οποία πρόκειται να πάρουν μια ανοδική πορεία, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μια σημαντική συμφωνία μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού. Μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν ανέλπιστες και αξιόλογες προτάσεις που όχι μόνο θα σου ταιριάζουν αλλά επιπλέον θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια καλή και σταθερή οικονομική βάση. Το πρόβλημα ωστόσο που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι το πώς θα εγκαταλείψεις την υπάρχουσα δουλειά σου -αν έχεις- καθώς οι ανώτεροί σου ίσως σε πιέσουν να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που απαιτούν πολύ χρόνο. Η διπλωματία σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητη πρόκειμένου να “απεγκλωβιστείς” όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα από αυτήν την κατάσταση. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Κριού, η οποία επιπλέον σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, πρόκειται να ζήσεις πολύ ευχάριστες στιγμές ιδιαίτερα στην αισθηματική ζωή σου. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, αυτό το διάστημα μπορεί να επισημοποιηθεί ή και να προκύψει μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη που θα σε χαροποιήσει. Αν ανήκεις στις singles, το καινούργιο φεγγάρι πρόκειται να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου με ένα πρόσωπο που θα ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Κάθε δημιουργικό σχέδιο, ευνοείται επίσης αυτή την περίοδο, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου, τα οποία μπορούν να σου αποφέρουν απρόσμενα κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, ίσως θελήσεις -ακόμα και εντελώς ξαφνικά λόγω του Ουρανού- να αναζητήσεις μια νέα στέγη, να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή και να αλλάξεις την επίπλωσή του. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσεις ξαφνικά την επιθυμία να δεσμευτείς πιο σοβαρά με το σύντροφό σου, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή απλώς να πειραματιστείς με μια συμβίωση. Παρόλο που η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα από το ζώδιό σου μπορεί να απαιτήσει μεγαλύτερες προσπάθειες από αυτές που υπολογίζεις, η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου, εγγυάται επιτυχία σε όλες τις επιδιώξεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 7 Απριλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα δραστήρια περίοδο κατά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις σημαντικά σχέδια. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το διάστημα, γεγονός το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς για να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις αξιόλογες συμφωνίες. Δημιουργικά εγχειρήματα που σχετίζονται με δημόσια ομιλία ή γράψιμο, πρόκειται να έχουν ευρεία απήχηση. Την περίοδο αυτή θα έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις κάποια -έστω και σύντομα- ταξίδια, τα οποία θα σε ανανεώσουν, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν και στη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης, ειδικά αν ανήκεις στις singles του ζωδίου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο τομέας των οικονομικών σου ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Απριλίου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν απρόσμενες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Το γεγονός βέβαια ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με το καινούριο φεγγάρι, μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σπατάλες οι οποίες καλό είναι να περιοριστούν. Εξάλλου η θετική συμμετοχή του Κρόνου που υπόσχεται σταθερότητα και ευμάρεια, συνιστά προσεκτική διαχείριση και εγκράτεια. Τέλος,απόφυγε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά πρόσωπα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ζημιωθείς.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη