Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του - Οι δραματικές ώρες μετά το ατύχημα

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο, που του στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Το TLIFE επισκέφθηκε το Γιάννη στο δωμάτιό του στο Τζάνειο ο οποίος δέχθηκε με χαρά να μας πει δυο λόγια: ' Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή του. Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και συνεχίζω να αναρρώνω. Ελπίζω σύντομα να επανέλθω δυναμικά".


Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιάννη Παπαμιχαήλ πέρασε πραγματικά δραματικές ώρες αγωνίας αφού έμεινε για πάνω από 6 ολόκληρες ώρες, πεσμένος στο πάτωμα του μπάνιου του. Ο Γιάννης ήταν μόνος στο σπίτι και μετά το πέσιμο χτύπησε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να σηκωθεί. Ούτε καν για να φτάσει το κινητό του που ήταν στο σαλόνι για να πάρει τηλέφωνο για βοήθεια. Τόσο η καλή του φίλη Γρηγορία, όσο και ο Νίκος Βασιλάκης, ανησύχησαν και έπαιρναν τηλέφωνο αλλά ο Γιάννης δεν απαντούσε... Μετά από 6 ή 7 ώρες αγωνίας που έμεινε ο Γιάννης πεσμένος στο μπάνιο, μεταφέρθηκε τελικά στο Τζάνειο. Ευτυχώς παρά το δυνατό χτύπημα, η αξονική που του έγινε δεν έδειξε κανένα απολύτως πρόβλημα στο κεφάλι, αλλά δυστυχώς το χτύπημα και οι ώρες ακινησίας του δημιούργησαν κινητικό πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κουνήσει τα δυο του χέρια και το δεξί πόδι του.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Γιάννης θα μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική και θα ξεκινήσει εντατικά φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί γρήγορα το πρόβλημα στα χέρια και στο πόδι του. Οι γιατροί του είπαν ότι ευτυχώς η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, άρα μετά από αρκετό καιρό και την απαραίτητη ιατρική βοήθεια ο Γιάννης θα μπορεί να κινεί όπως πριν τόσο τα χέρια του όσο και τα πόδια του.


Το καλό είναι ότι ο Γιάννης παρά τα όσα πέρασε μετά το ατύχημα είναι αισιόδοξος και παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη δεν το βάζει κάτω. Μας υποδέχθηκε χαμογελαστός και ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ανησύχησε και ενδιαφέρθηκε για την υγεία του. Αυτό που θέλει τώρα είναι να ξεχάσει τις ώρες αγωνίες στο μπάνιο μετά το πέσιμο αλλά και να αποκατασταθεί όσο πιο σύντομα γίνεται το πρόβλημα της υγείας του.

Στο πλευρό του συνέχεια είναι τόσο η καλή του φίλη Γρηγορία και ο Νίκος Βασιλάκης και όπως μας είπε ο Γιάννης, τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, ο θείος του και αδελφός της Αλίκης, Αντώνης Βουγιουκλάκης, αλλά και οι ξαδέλφες του Κατερίνα και Ίνα Παπαμιχαήλ.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη