Σοκ! "Το σεξ με τον γιο μου είναι απίστευτο" - Θέλουν να κάνουν παιδί μαζί

Όταν συνάντησε για πρώτη φορά τη μητέρα του, είχαν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Ben Ford είχε δοθεί για υιοθεσία. Λίγο καιρό αργότερα χώρισε από τη γυναίκα του.

Η 51χρονη Kim West έχει εδώ και 2 χρόνια σχέση με τον 32χρονο γιο της Ben Ford και δηλώνουν ερωτευμένοι. Θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδί, με τον Ben Ford να υποστηρίζει πως αυτό που κάνουν δεν είναι αιμομιξία. Ισχυρίζονται πως πρόκειται για γενετική σεξουαλική έλξη, όρος που χρησιμοποιείται για συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη όταν συναντώνται ως ενήλικες.

Η 51χρονη είχε αναγκαστεί να δώσει για υιοθεσία τον γιο της μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Ben, που ζούσε στις ΗΠΑ, έστειλε στη μητέρα του μια επιστολή το 2013. Πριν από δύο χρόνια είχε παντρευτεί τη σύζυγό του Victoria που παράτησε για να κάνει σχέση με τη μητέρα του.


Είχαν αρχίσει να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία πριν συμφωνήσουν να συναντηθούν, με την Kim να λέει ότι ήταν σαν να γνωρίζονταν για χρόνια. Άρχισε να συνειδητοποιεί την έλξη που ένιωθε για εκείνον και να βλέπει ερωτικά όνειρα μαζί του.

Άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ για αυτό που ένιωθε και έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τη γενετική σεξουαλική έλξη. Το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα ξενοδοχείο και μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

Ο γιος της τότε της είπε πως ένιωθε ανακουφισμένος και πως είχε σταματήσει να αισθάνεται πράγματα για τη σύζυγό του πριν αρχίσουν να έχουν ερωτική επαφή. Τρεις ημέρες αργότερα είπε στη γυναίκα ότι φεύγει για να κάνει σχέση με τη μητέρα του και το ζευγάρι πήγε στο Michigan.

"Το σεξ με τον Ben ήταν απίστευτο", δήλωσε η 51χρονη στο New Day. "Αυτό δεν είναι αιμομιξία. Είναι γενετική σεξουαλική έλξη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί και ότι θα έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν ερωτεύεσαι είσαι διατεθειμένος να εγκαταλείψεις τα πάντα και να παλέψεις για αυτό".

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη