Σεξ: Η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών ΔΕΝ είναι αυτή που νομίζετε…

«Το μέγεθος μετράει». Πόσες και πόσες συζητήσεις, έρευνες, λογοπαίγνια και… ανήσυχες σκέψεις δεν έχουν βασανίσει το μυαλό αντρών, αλλά και γυναικών (!) στο πέρασμα του χρόνου; Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι το μέγεθος του πέους είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια ενός άντρα, όσον αφορά το σεξ, τότε ετοιμαστείτε να διαψευθείτε από την ίδια την επιστήμη.

Έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, έφερε τα πάνω κάτω αφού έδειξε ότι η μεγαλύτερη σεξο-ανασφάλεια των ανδρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μάλιστα ανάλογα με την ποσότητα  δίνουν και τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς όπως "δυνατό" ή αδύναμο παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης

Αναλυτικότερα, η έρευνα τεκμηρίωσε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση του ισχυρού φύλου είναι σε αντιστοιχία με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Έτσι συμβαίνει  συχνά το εξής παράδοξο: αν η ποσότητα τους ικανοποιεί τότε αρχίζουν να  κοκορεύονται και να υπερηφανεύονται  για το πόσο καλοί είναι στο... άθλημα.

Το συμπέρασμα αυτό προβλημάτισε έντονα τους επιστήμονες οι οποίοι θέλησαν να εξακριβώσουν τι ωθεί τους άνδρες να έχουν αυτή την αντίληψη.

Ο ειδικός σεξολόγος Ίαν Κέρνερ υποστήριξε  ότι αυτή η αντίληψη τους συνδέεται με τη νοοτροπία "όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο".

Η άποψη αυτή όμως δεν καμία επιστημονική βάση, αφού οι ειδικοί επισημαίνουν κατηγορηματικά ότι η ποσότητα δεν έχει καμία σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Σπεύδουν δε να καθησυχάσουν τους άντρες, λέγοντας ότι η ποσότητα εξαρτάται από άλλους παράγοντες, όπως το άγχος και το στρες, το κάπνισμα, αλλά ακόμη και από τη συχνότητα εκσπερμάτισης.

Πηγή: iatropedia.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη