Πατριός και μητέρα χτυπούσαν άγρια τον 12χρονο γιο της - Τον έσωσε η δασκάλα του

Εργαζόμενος στα δικαστήρια τελεί πλέον υπό σύλληψη μετά την καταγγελία του 12χρονου γιου της αλλοδαπής συντρόφου του για τον άγριο ξυλοδαρμό του, τόσο από αυτόν όσο και από την ίδια του την μητέρα!

Συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά σε απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε ο ανήλικος τα οποία και ήταν εμφανή σε όλο του το σώμα!

Το συμβάν έλαβε χώρα τη Δευτέρα 18/4/2016, με τον 37χρονο από κοινού με την συζυγό του είχαν εξαιρετικά έντονο καυγά με τον 12χρονο γιο της. Σε κάποια δεδομένη στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν εκτός ελέγχου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τον πατριό, αλλά και την συνδρομή της μητέρας, όπως αναφέρει το tvonenews.com.cy, να ξεκινούν να τον ξυλοφορτώνουν άγρια, μεταξύ άλλων και με την χρήση ενός κρεμασταριού.

Ο 12χρονος σε κάκιστη ψυχική κυρίως, αλλά και σωματική κατάσταση πλησίασε τη δασκάλα του στο σχολείο, εξιστορώντας της τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια των δύο ανθρώπων που υποτίθεται είναι ταγμένοι να τον προστατεύουν και να τον φροντίζουν. Εν συνεχεία η δασκάλα, δίχως δισταγμό, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και το Γραφείο Ευημερίας.

Το δικαστήριο προχώρησε χθες στην έκδοση προσωρινού διατάγματος απομάκρυνσης του παιδιού από την μητέρα, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της.

Ο ανήλικος, ο οποίος εξετάστηκε από ιατροδικαστή βρίσκεται υπό τη φροντίδα λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη