Ευδoκία Ρουμελιώτη: Τον Ιούνιο η βάφτιση του γιου της! Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Για τα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή της ο 11 μηνών γιος της μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” και μοιράστηκε με τους οικοδεσπότες της όλες τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του πρώτου της παιδιού.

Ο πρίγκιπάς της την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη και φυσικά την έχει δέσει ακόμα περισσότερο με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Η ίδια δήλωσε ξετρελαμένη με τον μικρό και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι προγραμματίζουν και τη βάφτισή του. Συγκεκριμένα, το μυστήριο θα γίνει τον Ιούνιο και θέλουν να το κάνουν στη θάλασσα.

Η Ευδοκία μίλησε για τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο που θέλουν να βαφτίσουν το γιο τους και ανέφερε πως ο νονός του θα είναι ο άνθρωπος που τους πάντρεψε, ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Βέβαια, στο όνομα δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν και βρίσκονται κοντά. 

Τέλος, μίλησε και για την επιθυμία της να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της. Παρόλο που ο σύζυγός της Ευδοκίας έχει παιδιά κι από τον πρώτο του γάμο φαίνεται πως σύντομα θα βάλουν μπρος και για το δεύτερο μωρό τους. Η ίδια δήλωσε πάντως πως θέλει πολλά παιδιά!Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη