Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο - Μια λάθος διάγνωση την βοήθησε να γίνει μητέρα

“Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη”, είπε, στην εκπομπή “The 2Night Show”, η Γωγώ Μαστροκώστα και αποκάλυψε πως “το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Κάιλι Μινόγκ το είχε ξεπεράσει”.

Η γνωστή γυμνάστρια και σχεδιάστρια μίλησε ακόμη για τον άντρα της ζωής της, τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη της, που ήρθε στη ζωή της χάρη σε ένα ιατρικό λάθος που έγινε. Όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη, ο πρώτος γιατρός που είχε επισκεφθεί της είχε πει πως δεν είχε κάτι σοβαρό. Η λάθος διάγνωση όμως, ήταν ευτύχημα, καθώς, όταν έχεις καρκίνο στο στήθος απαγορεύεται να κάνεις παιδί για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά εκείνη έγινε μανούλα. “Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου”, δήλωσε.

Και συμπλήρωσε: “Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει”.

Δες το video από την εκπομπή:Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη