Γιώργος Τσαλίκης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το τροχαίο - Στο πλευρό της μητέρας του στο νοσοκομείο

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τον σοβαρό τροχαίο που έγινε χθες το βράδυ στη Στυλίδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο της θείας του και τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αν και δείχνει δυνατός γιατί πρέπει να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του που νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος προσπαθεί να διευθετήσει κάποια διαδικαστικά και τυπικά πράγματα αλλά ταυτόχρονα να στηρίξει τη μητέρα του η οποία είναι σοκαρισμένη όχι μόνο από το τροχαίο και τον τραυματισμό της αλλά κυρίως από τον ξαφνικό θάνατο της ξαδελφής της που επέβαινε μαζί της στο αυτοκίνητο. Το δύσκολο ρόλο να ενημερώσει τη μητέρα του για τον θάνατο της ξαδελφής της έχει αναλάβει ο τραγουδιστής...

Ο Γιώργος με το που έμαθε χθες βράδυ τα άσχημα νέα έσπευσε άμεσα να φτάσει στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα του και όπως εξομολογήθηκε σε άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του οι ώρες μέχρι να φθάσει ήταν εφιαλτικές από το άγχος και την αγωνία του. Στο πλευρό του ήταν συνέχεια και η σύζυγός του Δώρα, η οποία κι αυτή προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στον Γιώργο, παρά το γεγονός ότι ήταν και η ίδια σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το τροχαίο αυτό ξύπνησε στη Δώρα άσχημες μνήμες...αφού πριν χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό της.


Η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, τα πολλαπλά κατάγματα που έχει υποστεί θα χρειαστούν πολλούς μήνες αποθεραεπείας όπως ενημέρωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούν. Το δύσκολο επίσης είναι και το ψυχολογικό κομμάτι αφού ο Γιώργος ήταν αυτός που κλήθηκε να ενημερώσει τη μητέρα του, ότι η αγαπημένη της ξαδέλφη σκοτώθηκε στο τροχαίο..

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη