Τραγωδία με μία νεκρή στη Θεσσαλονίκη! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο και παρέσυρε περαστικούς!

Η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο νωρίτερα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο. Άλλη μία γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο συμβάν και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης μια τρίτη γυναίκα, εκείνη όμως προληπτικά.

Όλα συνέβησαν γύρω στις τρεις το μεσημέρι, στη συμβολή της οδού Αγγελάκη και της Λεωφόρου Στρατού. Σύμφωνα με την Τροχαία, λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο -στη συνέχεια- παρέσυρε δύο γυναίκες που ήταν πεζές και φαίνεται ότι περίμεναν να διασχίσουν το δρόμο.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η μία εξ αυτών, νεαρής ηλικίας ενώ η δεύτερη -μεγαλύτερη σε ηλικία- μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα στεκόταν δίπλα στις δύο προηγούμενες, χωρίς να τραυματιστεί αλλά από το σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ' εμποδίων.  Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη