Θρήνος στην οικογένεια Τσαλίκη – Σκοτώθηκε η θεία του σε τροχαίο – Σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα του

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 19:00 το απόγευμα, στη νέα διασταύρωση  "καρμανιόλα" που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας - Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γαλάζιο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη κινούταν στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν επίσης, στη θέση του συνοδηγού, μία εξαδέλφη της.


Σύμφωνα με το LamiaReport, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό.


Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να αφήσει την τελευταία πνοή της η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα του που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Από το άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά ο 61χρονος οδηγός ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η γυναίκα και η κόρη του. Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φανάρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο:Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη