Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Είναι 6 μήνες ζευγάρι! Σκέφτονται το γάμο ή το σύμφωνο συμβίωσης;

Με αφορμή τη συνεργασία τους στο νέο album της Ευρυδίκης, η αγαπημένη τραγουδίστρια της και ο μουσικός που έχει αφήσει το στίγμα του στο heavy metal, μιλούν για τη σχέση τους που μετράει ήδη 6 μήνες και εξηγούν πως ο… “πάγος” τους έφερε κοντά!

Ανήκετε σε διαφορετικές μουσικές σκηνές. Εσύ, Ευρυδίκη, εκπροσωπείς το pop-rock κι εσύ Bob το Heavy Metal. Πώς συναντηθήκατε;

Bob: Καταρχήν, εγώ ήμουν οπαδός της Ευρυδίκης από το 1993. Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια, αλλά και η -κατ’ εμέ- ωραιότερη γυναίκα στο παγκόσμιο star system! (χαμογελάει). Ήξερα τη φωνή της από το ραδιόφωνο, αλλά την ερωτεύτηκα όταν έτυχε να δω ένα video clip από το άλμπουμ της «Μίσησέ με». Όταν, το 1994, την είδα και άκουσα να ερμηνεύει για την Κύπρο το «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» είχα πάθει σοκ, γι’ αυτό και λέω πάντα ότι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι της Eurovision. Στη συνέχεια, έκανα αυτά που κάνει κάθε έφηβος: είχα τις αφίσες της στο δωμάτιό μου, μάζευα αποκόμματα από συνεντεύξεις της και δεν δεχόμουν να μου πει κουβέντα κανένας για την Ευρυδίκη! Ακόμη κι όταν πήγα στο στρατό, θυμάμαι πως πάνω από το κρεβάτι μου είχα αφίσα της και κασέτες με τα τραγούδια της για να με συντροφεύουν. Δεν ήταν, λοιπόν, καθόλου περίεργο να συναντηθούμε και πρέπει να σου πω ότι οι μεταλλάδες, γενικά, σέβονται τη φωνή και τη στάση της και παρόλο που το ρεπερτόριό της ήταν διαφορετικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι έχει ένα υπόβαθρο πιο «ψαγμένο».

Ευρυδίκη: Στις 13 Αυγούστου του 2015 μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου μου έγραφε: «Μαθαίνω ότι κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα ήθελα, αν το ήθελες κι εσύ, να συναντηθούμε και να ακούσεις κάποια πράγματα που έχω γράψει για εσένα». Το μήνυμά του με πέτυχε στις διακοπές μου και ομολογώ ότι δημιούργησε μέσα μου την περιέργεια να μάθω τι είχε ετοιμάσει αυτός ο άνθρωπος για εμένα. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να ψάξω για εκείνον και για τη μουσική του και ανακάλυψα πως έχει κάνει σπουδαία πράγματα και ότι θεωρείται ένας από 10 καλύτερους κιμπορντίστες του κόσμου!


Bob: Τελικά, στις 30 του ίδιου μήνα, συναντηθήκαμε. Θυμάμαι την ημερομηνία, γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα της όταν άνοιξε το ασανσέρ και την είδα να στέκεται απέναντί μου. Για μένα, που ήταν το ίνδαλμά μου, ήταν σχεδόν απίστευτο να τη βλέπω από κοντά και να έρχεται στο σπίτι μου για να ακούσει τη μουσική μου!

Ευρυδίκη: Εννοείται ότι μόλις άκουσα τον «Πάγο», το πρώτο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Bob, σε στίχους της Σάννυ Μπαλτζή, ενθουσιάστηκα! Τελικά… ο «Πάγος» μας έφερε κοντά!

Ο κανόνας λέει ότι δεν πρέπει να κάνεις σχέση με συνεργάτες σου. Εσείς τον παραβήκατε…

Ευρυδίκη: Ομολογώ ότι την περίοδο που συναντηθήκαμε με τον Bob, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου. Περνούσα όμορφα με τους φίλους μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα τον αφήσω να παρασυρθεί! Σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλαβαίνω, άρχισε ο Bob να καταλαμβάνει το μυαλό και την καρδιά μου! Παρόλο που είμαι ένα πολύ πειθαρχημένο άτομο, υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πάνω από εμάς! Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα, πόσο μάλλον την καρδιά μας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισα να μην αντιστέκομαι σε ό,τι με κάνει ευτυχισμένη. Όταν γνωρίζω κάποιον που είναι δώρο από τον θεό και με κάνει να βλέπω ξανά τον κόσμο με «Κόκκινα γυαλιά», σαν και αυτά που αναφέρει στο τραγούδι του ο Σταμάτης Κραουνάκης, δεν θα μπορούσα να του γυρίσω την πλάτη!

Bob: Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Από εκείνο το βράδυ που συναντηθήκαμε στο σπίτι μου, τη σκεφτόμουν συνέχεια! Μιλούσα σε όλους μου τους φίλους για την Ευρυδίκη και όταν ανέβασα μία φωτογραφία μας στα social media, ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας, όλοι αυτοί που ήξεραν το πάθος μου για εκείνη μού έλεγαν: «Είναι ζήτημα χρόνου να είσαστε μαζί!». Πολλές φορές σκέφτομαι ότι ήταν καρμικό να είμαστε μαζί, γιατί όταν της έστειλα το μήνυμα για να συναντηθούμε, δεν ήξερα ότι είχε χωρίσει. Το έμαθα εντελώς τυχαία, όταν την ημέρα που επέστρεφα από τις διακοπές μου, έτυχε να βρω στο διπλανό μου κάθισμα, στο πλοίο, ένα παρατημένο περιοδικό που αναφερόταν στο διαζύγιό της. Αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που έπιανα στο χέρι μου τέτοιο περιοδικό!


Τι είναι αυτό που ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον;

Ευρυδίκη: Τα πάντα. Ερωτεύτηκα αυτό που είναι και αυτό που με κάνει να αισθάνομαι.

Bob: Εγώ είχα «προπονηθεί» να είμαι ερωτευμένος με την Ευρυδίκη, γιατί την ερωτεύτηκα για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια. Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που ήρθε στη ζωή μου! Πόσες πιθανότητες μπορεί να έχει ένας άντρας να τον ερωτευτεί το ίνδαλμά του; Πρέπει να είμαι ένας στο δισεκατομμύριο! Αλλά, περνώντας ο καιρός, ερωτεύτηκα την καθημερινότητα δίπλα της, δηλαδή το να μιλάμε για τέχνη, για μουσική, να ονειρευόμαστε, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον και πολλά πράγματα περισσότερα απ’ ό,τι κάνει συνήθως ένα «απλό» ζευγάρι.

Ευρυδίκη: Παρόλο που δεν είχαμε τα ίδια ακούσματα, ήταν ωραίο που συναντηθήκαμε με τον Bob γιατί μαθαίνει ο ένας απ’ τον άλλον πράγματα! Εγώ έμαθα στον Bob την Πιάφ κι εκείνος κάποιες άλλες πτυχές της δικής του αγαπημένης μουσικής. Τον Νοέμβριο πήγα και τον είδα στην Αυστρία με τους Serious Black και το καλοκαίρι θα πάω στο Βέλγιο, όπου θα εμφανιστεί με τους Firewind.

Bob: Εγώ θέλω να της δείξω ότι η Heavy Metal, δεν είναι αυτό που νομίζουν ορισμένοι, οι τύποι με τα καρφιά που φωνάζουν! Έχουμε κανονίσει να πάμε στο Μιλάνο, για να δούμε τους Dream Theater, που είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Ε, λοιπόν, αυτή η μπάντα θα εμφανιστεί σε ένα χώρο, αντίστοιχο του Μεγάρου Μουσικής. Αυτό για εμένα είναι πολύ πιο καλλιτεχνικό από το να «πουλάει τέχνη» κάποιος στα μπουζούκια!


Αν και είστε μόλις 6 μήνες μαζί, σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, κάνοντας ένα γάμο ή ένα σύμφωνο συμβίωσης;

Bob: Θα ήθελα να είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε θα την παντρευόμουν και… χθες! Αυτό που θα κάνουμε προς το παρόν, είναι να μείνουμε μαζί και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Ευρυδίκη: Το ίδιο ισχύει και για εμένα!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη