Λάρισα: Συγκλονίζει ο θάνατος ζευγαριού με μία μέρα διαφορά

Συγκίνηση στην Αγιά της Λάρισας, για το αγαπημένο ζευγάρι - Μεγάλωσαν στα ίδια μέρη, γνωρίστηκαν από μικροί και παντρεύτηκαν...

Με ένα μόλις 24ωρο διαφορά έφυγε από τη ζωή ζευγάρι ηλικιωμένων από το Μεταξοχώρι Αγιάς. Έζησαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, παντρεμένοι 60 χρόνια. Εκείνος 87 ετών, πέθανε προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Εκείνη 86 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή χθες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Πρόκειται για τον Βασίλη και την Ευφροσύνη Καρπέτη, οι διαδοχικοί θάνατοι των οποίων εξέπληξαν και συγκίνησαν την τοπική κοινωνία.

Ήρθαν στη ζωή με διαφορά λίγων μηνών. Μεγάλωσαν σχεδόν συνομήλικοι στον ίδιο τόπο. Έκαναν οικογένεια. Πέρασαν πλάι-πλάι δυσκολίες, μα και όμορφες στιγμές. Χάρηκαν παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Η μοίρα δεν θέλησε να τους χωρίσει ούτε στον θάνατο για πολύ.

Η Ευφροσύνη κηδεύεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεταξοχωρίου. Από τον ίδιο ναό, και την ίδια ώρα, προχθές, οι δικοί της αποχαιρέτησαν και τον σύζυγό της Βασίλη.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη