Ηλεία: Μαρτύριο στο κρεβάτι για γυναίκα - Το σεντόνι, η ληστεία και η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η γυναίκα έζησε μια νύχτα που θα θυμάται για πάντα, μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Λαμπείας...

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έζησε μια 68χρονη γυναίκα από την περιοχή της Λαμπείας, όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την έδεσαν με σεντόνι, για να κλέψουν χρήματα και ό,τι άλλο χρήσιμο έβρισκαν στην οικία. Η γυναίκα, κατάφερε να λυθεί λίγη ώρα αργότερα και ειδοποίησε σοκαρισμένη την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της, στον οικισμό Αμυγδαλή Λαμπείας, γύρω στις 23.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν άκουσε κάποιους θορύβους μέσα στην οικία της. Οι δύο άγνωστοι δράστες, είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι, από ανασφάλιστο παράθυρο και όταν είδαν την 68χρονη, την ακινητοποίησαν και την έδεσαν στο κρεβάτι της, με σεντόνι που βρήκαν στο χώρο.

Η γυναίκα, μη μπορώντας να αντιδράσει, δέχθηκε τις φραστικές απειλές των δύο ληστών που της ζητούσαν με επιμονή να τους πει που έχει χρήματα για να τα πάρουν. Πηγές αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο ληστές είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε γάντια ωστόσο ο συνεργός του, δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι δύο άγνωστοι, απειλούσαν την 68χρονη πως θα την σκοτώσουν αν δεν τους πει που έχει χρήματα, με αποτέλεσμα η ίδια να αποκαλύψει το μέρος που έκρυβε τις οικονομίες της. Η άτυχη γυναίκα, αναγκάστηκε να πει που βρίσκονταν τα χρήματα που ζητούσαν οι δύο δράστες κι έτσι αυτοί κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 1.500 ευρώ.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ο ένας από τους δύο άγνωστους κράτησε ακινητοποιημένη την 68χρονη και ο άλλος έψαξε σε άλλα σημεία του σπιτιού, μήπως έβρισκε κάτι χρήσιμο, οι δύο δράστες αποχώρησαν αφήνοντας την άτυχη γυναίκα δεμένη και ακινητοποιημένη. Η 68χρονη κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά μόνη της λίγη ώρα αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη