Πάτρα: Πικρός καφές για τον σύζυγο της ξανθιάς σερβιτόρας - Ξύλο μετά από έναν... άκρως ιδιαίτερο διάλογο!

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα και έξω από την καφετέρια της Πάτρας, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να γίνονται θέμα συζήτησης στην πόλη και το διαδίκτυο...

Σε μπελάδες και αντιμέτωπο με αναφορές που τον έκαναν να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του αλλά και να βγει εκτός εαυτού, έβαλε ένα 45χρονο Πατρινό η ιδέα που είχε, να περάσει το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης από το cafe που δούλευε η γυναίκα του στην περιοχή του Ψαροφαϊου, για να την πάρει μόλις σχολάσει και να πάνε σπίτι. Ο άντρας πήγε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί και κάθισε σε ένα τραπέζι προκειμένου να πιεί ένα ποτό μέχρι να περάσει η ώρα. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας ο οποίος όταν είδε την άνεση που είχε με την σερβιτόρα (γυναίκα του) τον πλησίασε και άρχισε να του λέει πως πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί της.

Ο άντρας της σερβιτόρας άκουγε έκπληκτος τον απρόσκλητο κύριο στο τραπέζι του, να του λέει εμπιστευτικά πως πρέπει να προσέχει γιατί αυτή με την οποία μιλάει είναι ελευθέρων ηθών, πως έχει καλύψει τις σεξουαλικές ανάγκες πολλών πελατών έναντι χρηματικού ποσού ενώ από τον ίδιο έχει φάει και χρήματα. Όταν τελείωσε η «πληροφόρηση», ο 45χρονος σύζυγος της σερβιτόρας σηκώθηκε και άρχισε να δέρνει τον καλοθελητή - πληροφοριοδότη του, ενώ ένα ολόκληρο μαγαζί προσπαθούσε να του τον αποσπάσει από τα χέρια.

Η σερβιτόρα γυναίκα του μη γνωρίζοντας τι είχε προηγηθεί και οδήγησε τον άντρα της εκτός εαυτού, άρχισε να του γκρινιάζει έξω από την καφετέρια, λέγοντάς του, πως την ξεφτίλισε και πως μετά από το επεισόδιο θα χάσει τη δουλειά της.

Οι παρατηρήσεις της γυναίκας προκάλεσαν νέο ξέσπασμα του άντρα της αυτή τη φορά έξω από το μαγαζί με τον 45χρονο να αρχίζει να την χτυπάει και να αναγκάζει τους θαμώνες του μαγαζιού να σπεύδουν για ακόμα μία φορά να τον ηρεμήσουν...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη