Νέο ευτράπελο στον χώρο της υγείας! 69χρονη πέθανε στην κολονοσκόπηση - Η οικογένεια καταγγέλλει ιατρική αμέλεια

Λάθος διαγνώσεις, λάθος θεραπείες, "ξεχασμένα" έμβρυα, κι άλλα πεταμένα σε κάδους απορριμάτων νοσοκομείων, καθώς και "βεντέτες" γιατροί που δεν προσέρχονται για υπηρεσία συνθέτουν δυστυχώς το παζλ ενός παραπαίοντος συστήματος υγείας. Ωστόσο, υφίστανται και κάποιες περιπτώσεις που αγγίζουν και τις ιδιωτικές κλινικές, όπως αυτή που καταγγέλεται από την οικογένεια 69χρονης ασθενούς που απεβίωσε κατά την διάρκεια κολονοσκόπησης

Όπως καταγγέλθηκε από τους οικείους της η 69χρονη γυναίκα καταγόμενη από την Λάρνακα έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας την περασμένη Τρίτη 22/2. Η γυναίκα παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές κατά την διάρκεια της κολονοσκόπησης, σε ιδιωτική κλινική, της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», η 69χρονη Α.Χ. παρουσίασε σειρά επιπλοκών κατά την διάρκεια της εξέτασης με την 69χρονη  γυναίκα να μείνει για περίπου 7 λεπτά χωρίς οξυγόνωση.

Μέχρι να επανέλθει σε λειτουργία η καρδιακή της λειτουργία, δυστυχώς είχε ήδη προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα η γυναίκα να χαρακτηριστεί «εγκεφαλικά νεκρή». Εν τέλει απεβίωσε την περασμένη Τρίτη.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας έχουν ήδη εκκινήσει διαδικασίες μέσω του δικηγόρου τους, καταγγέλοντας τον γιατρό που προέβη στην κολονοσκόπηση, για αμέλεια.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα του "ΠΟΛΙΤΗ" διαβάζουμε οτι το ΤΑΕ Λευκωσίας διεξάγει ήδη ποινική έρευνα για τον θλιβερό περιστατικό, ενώ παράλληλα ενήμερες τηρούνται και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη