Άφησαν 2χρονο αγοράκι να πεθαίνει από την πείνα - Το κατηγορούσαν για μάγο

Ζούσε στον δρόμο για μήνες και αργοπέθαινε από την πείνα. Το σώμα του ήταν γεμάτο σκουλήκια. Αυτή ήταν η τύχη του 2χρονου Hope από τη Νιγηρία που η οικογένειά του κατηγορούσε για μαγεία.

Οι σπαρακτικές φωτογραφίες απεικονίζουν το μικρό αγοράκι που είχε εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του να πίνει νερό από τα χέρια μιας γυναίκας. Ζούσε στον δρόμο για 8 μήνες και επιβίωνε με ό,τι αποφάγια έβρισκε πριν τον ανακαλύψει η Anja Ringgren Loven.

Η Anja Ringgren Loven, που έχει ιδρύσει την οργάνωση African Children's Aid Education and Development Foundation, φαίνεται στις φωτογραφίες να βοηθά το δίχρονο αγοράκι να πιει νερό. Αφού στη συνέχεια τον τύλιξε με μια κουβέρτα, πήγε τον Hope στο νοσοκομείο. Μετά από δύο ημέρες, έγραψε πως η κατάστασή του είχε βελτιωθεί σημαντικά.


"Τρώει μόνος του και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα έχει δυνάμεις να καθίσει και μας χαμογελά. Είναι ένα δυνατό μικρό αγόρι", έγραψε στο blog της. "Το να τον βλέπω να κάθεται και να παίζει με τον γιο μου είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σημαντική εμπειρία της ζωής μου! Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω με λόγια".


Η Anja ήταν εκείνη που ονόμασε το δίχρονο αγοράκι Hope. "Χιλιάδες παιδιά κατηγορούνται για μαγεία. Βλέπουμε βασανισμένα, νεκρά και φοβισμένα παιδιά", σημείωσε στο Facebook, ανεβάζοντας τις σπαρακτικές φωτογραφίες του Hope. "Αυτό το βίντεο δείχνει γιατί παλεύω και γιατί έχω πουλήσει ό,τι είχα δικό μου".


Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη