ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 15 έως 22 Φεβρουαρίου 2016

Τι ορέξεις έχει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπουν για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες που θα ζητούν την πραγμάτωσή τους από εσένα στα επαγγελματικά σου, ορίζει αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται από την Κυριακή στον Υδροχόο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο την Τετάρτη. Ταυτόχρονα όμως θα χρειάζεται να έχεις το νου σου και να βλέπεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Επιδίωξε νέες γνωριμίες με στόχο την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων όμως μην ξεχάσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Αν είσαι single και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες. Αν κάτι σε στεναχωρήσει στη δουλειά σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δουλειά σου και στις ευθύνες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής και συνεπής στην τακτοποίηση των οφειλών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξη, σκεφτική αλλά και περισσότερο απαιτητική και ανυπόμονη σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες χάρη της θέσης της κυβερνήτης σου Αφροδίτης από την Τετάρτη και μετά στον Υδροχόο. Τώρα θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, ωστόσο με τη νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθείς από την Παρασκευή και μετά θα αντιμετωπίσεις επιπλέον κούραση εξαιτίας του αυξημένου ανταγωνισμού. Οικονομικά καλά θα κάνεις να είσαι προνοητική και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητη. Αν είσαι single, σταμάτα να γκρινιάζεις και πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και για άλλους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει.

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου όσον αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να προωθήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, σταμάτα να παραμελείς τον εαυτό σου και πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί με την οικογένειά σου. Συζήτησε με τα κοντινά σου πρόσωπα όλα όσα σε απασχολούν και μην είσαι ισχυρογνώμων. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς οι μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι για αυτό φρόντισε να δείξεις άψογη συμπεριφορά και συνέπεια τόσο στο χώρο της εργασίας σου όσο και στον οικογενειακό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει μία νέα γνωριμία!

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να περιοριστείς αρκετά αν θέλεις να μην χρωστάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο την Τετάρτη μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου στον επαγγελματικό σου τομέα και να προωθήσεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μια ριζική αλλαγή που θέλεις να κάνεις δεν είναι λάθος και οι μέρες θα είναι κατάλληλες να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να βρεις σιγά σιγά τη δύναμη να το κάνεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμες. Στον τομέα των σχέσεων θα νιώσεις αισθήματα που πιθανότατα είχες ξεχάσει. Ειδικά αν είσαι single, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις "μεγάλες" στιγμές!

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές θα είναι πολλές. Αν είσαι single δεν έχεις παρά να πεις το ναι στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένη το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα θα διαπιστώσεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου ενώ γεγονότα και καταστάσεις που στο παρελθόν σου προκαλούσαν δυσφορία θα τα δεις πιο ξεκάθαρα κάτι που θα σε φέρει σε θέση ισχύος. Ωστόσο διχάζεσαι ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μοιράσεις με ισορροπία το χρόνο σου και απόφυγε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου η δουλειά, γιατί θα χάσεις σημαντικές στιγμές. Μην παραμελήσεις άλλο τον αγαπημένο σου και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Στις αισθηματικές σου σχέσεις, αυτήν την εβδομάδα, οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά σε μεταμορφώσει.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα οφέλη, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να προσέξεις πολύ συμφωνίες που θα κλείσεις και μην εμπιστεύεσαι με ευκολία άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά απροσδιόριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Οι σχέσεις σου επιμένουν να σε απασχολούν και να σε ταλαιπωρούν. Οι μέρες θα είναι κουραστικές και νευρικές. Προνόησε στον οικονομικό τομέα για καθυστερήσεις που θα προκύψουν και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές για την εξόφληση των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη η επαγγελματική σου πορεία προβλέπεται σταθερή με την προϋπόθεση ότι η τονισμένη αυτοπεποίθηση σου δεν θα μεταλλαχτεί σε αλαζονεία. Εστίασε στη διακριτικότητα και απόφυγε τις παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένη ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από την Τετάρτη και μετά στον Υδροχόο θα φέρει στο δρόμο σου μία γνωριμία που θα σου ανατρέψει τη ζωή.

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά θα ενισχύσει ιδιαίτερα την εξωτερική σου εικόνα και θα κάνει το μυαλό σου να δουλεύει με τέρμα τα γκάζια. Το κακό είναι ο έντονος ανταγωνισμός που θα υποστείς στον επαγγελματικό σου τομέα. Κατά τα άλλα η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς τώρα να παραμερίσεις τα κακώς κείμενα των ημερών που θα προκαλέσει ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων από την Παρασκευή και μετά. Όσο για την κούραση που θα αισθανθείς λόγο αυξημένου φόρτου εργασίας, το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου για να στην περιορίσει αλλά και για να σου συμπαρασταθεί.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις.

Επαγγελματικές
Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αρκετά και θα έχεις και την εύνοια των συνθηκών. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην γίνεσαι υπερβολική στις απαιτήσεις σου. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις και λίγο οικονομία για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται μία έξυπνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, άμεσα και γρήγορα από την πλευρά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τους συνεργάτες σου και τους ανωτέρους σου με χαλαρό ύφος, παρά με πνεύμα αντιλογίας γιατί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι την Τετάρτη και ο Ήλιος στους Ιχθείς από την Παρασκευή και μετά μπορεί να σου προκαλέσουν περισσότερα νεύρα από τα συνηθισμένα. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου, γιατί την έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Αν έχεις σχέση σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά σου δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά σε ευνοεί, για αυτό βάλε μπροστά τις αλλαγές που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις και όλο αναβάλεις. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην αποσπάσαι με διαφορά πράγματα συνέχεια γιατί η αναβλητικότητα δεν σε βοηθά πουθενά. Επίσης οργάνωσε την καθημερινότητά σου καλύτερα για να μειώσεις το άγχος σου στο ελάχιστο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεις τη συμμετοχή ανθρώπων που δείχνουν πως θέλουν να σε βοηθήσουν. Οικονομικά φαίνεται πως κάποιο φως θα βελτιώσει την κατάσταση αλλά το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις εισπράξεις που περιμένεις δεν θα λείψει.

Αισθηματικές
Αν έχεις μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην είσαι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις σου λόγω ανασφάλειας. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν στη ζωή σου αυτές τις μέρες με το πλανητικό σκηνικό να σε επηρεάζει άμεσα και να σε εξουθενώνει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Βρες την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το θυμό να σε κυριέψει γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο μην ξεσπάς τα νεύρα σου στην οικογένειά σου ή στο σύντροφο σου, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, κυρίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να κινείται πλέον στον Υδροχόο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Εάν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, καλύτερα κράτησε μία αποστασιοποιημένη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να φανείς διαλλακτική σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα που βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσάρμοσε τις προσδοκίες σου σε ρεαλιστική βάση για να μην απογοητευτείς αργότερα. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Παρασκευή και μετά από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ώστε να καταφέρεις όσα θέλεις. Κι αν βλέπεις ότι ζορίζεσαι, μην διστάσεις να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Επίσης πρόσεξε σε ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει πίεση και θα πρέπει να είσαι απόλυτα ήρεμη ώστε να μην εξωθήσεις το σύντροφό σου στα άκρα.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις κάπου το Σαββατοκύριακο και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν είσαι single, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια για την άνοιξη! Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες μέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε μία τάξη γρήγορα στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις, είτε επαγγελματικής είτε οικογενειακής φύσεως που εκκρεμούν και νιώθεις πως σε τραβούν πίσω. Αν είσαι γεννημένη τις τελευταίες μέρες προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν και απόφυγε τις βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, γιατί με τον Άρη να παραμένει στο Σκορπιό και να σε επηρεάζει αρνητικά, μπορεί τα νεύρα σου να γίνουν τσατάλια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με το σύντροφό σου κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι single, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, για αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Από την Παρασκευή και μετά με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Εάν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη