Κως: Σόδομα και γόμμορα σε μπαρ - Οι δύο... αλήθειες για την αμαρτωλή νύχτα!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν εντός της ημέρας 54χρονος και 46χρονος που κατηγορούνται...

για σωματεμπορία και επιχείρηση ασελγούς πράξης, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος τους, πριν από πέντε χρόνια, 42χρονη από την Κέρκυρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα μπαρ σε χωριό της Ρόδου και εκεί εργαζόταν και η 42χρονη όπως επίσης και άλλες κοπέλες.

Στις 25 Απριλίου 2010 εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου η 42χρονη και κατήγγειλε πως στη μία τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2010, ο 54χρονος την εξανάγκασε να μεταβεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος προκειμένου να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του 46χρονου. Η ίδια είπε πως τελικά ο 46χρονος δεν προέβη σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, ενώ επιχείρησε ασελγείς πράξεις.

Επίσης ο 54χρονος με το κλείσιμο του καταστήματος και κατά τη πληρωμή της 42χρονης την απείλησε, την εξύβρισε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες για οικονομική τους διαφορά. Μετά την καταγγελία οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη. Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή συνοδευόμενος από το συνήγορο του, ο 54χρονος φέρεται να δήλωσε ότι όλα οφείλονται στην άρνηση του ιδίου και της συζύγου του να καταβάλλει περισσότερα χρήματα στην καταγγέλλουσα.

Η 42χρονη προσελήφθη στις 20 Απριλίου 2010 στο μπαρ που διέθετε ο 54χρονος και από τις πρώτες κιόλας ημέρες άρχισε να διαφαίνεται η απληστία της, όπως είπε αφού συνεχώς πίεζε πελάτες να τη κεράσουν ποτό καθώς από αυτά έπαιρνε ποσοστά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίζονται οι πελάτες και να φεύγουν από το μαγαζί και έτσι τέσσερις μέρες αργότερα ο 54χρονος είπε στη 42χρονη ότι διακόπτουν τη συνεργασία τους.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη