Κως: Ο δάσκαλος δεν έσκυψε πάνω από τη μαθήτρια τυχαία - Σάλος από τις αποκαλύψεις!

Η καταγγελία της μαθήτριας προκάλεσε αίσθηση με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης...

Σε ποινή κάθειρξης επτά ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 62χρονος κάτοικος Ρόδου, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 10 έτη. Κατά την ακροαματική διαδικασία, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα και της υπεράσπισης, κατέθεσαν αρκετές ανήλικες μαθήτριες αλλά και ενήλικες του 62χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών οι οποίες και επεσήμαναν πως ουδέποτε είχαν την παραμικρή υποψία για τον δάσκαλό τους.

Αλλά και ο κατηγορούμενος ενώπιον του δικαστηρίου επανέλαβε αρνούμενος την κατηγορία, τα όσα και στην ανάκριση είχε δηλώσει ότι δηλαδή ουδέποτε έχει καταγγελθεί ή ακουστεί το παραμικρό για το πρόσωπό του από παλαιότερους μαθητές και μαθήτριές του, αρκετοί εκ των οποίων έχουν διακριθεί επανειλημμένα σε πανελλήνιο επίπεδο. Σε ό,τι αφορά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την μητέρα της ανήλικης, ο 62χρονος δήλωσε πως «ουδέποτε έγινε κάτι μεμπτό» και πως εκείνος προσπαθούσε να δει από τι προερχόταν ο πόνος που ένιωθε στο πόδι της η μικρή, δηλαδή αν έχει χτυπήσει μυϊκά ή έχει υποστεί κάποιο διάστρεμμα, προκειμένου να βάλει ψυκτικό ή θερμαντική – καταπραϋντική αλοιφή.

Ο 62χρονος είπε επίσης πως όταν μπήκε στο χώρο η μητέρα της ανήλικης, άρχισε να φωνάζει χωρίς να τον αφήσει να της εξηγήσει ή να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε, ενώ επεσήμανε πως όλη την ώρα που βρίσκονταν στο γυμναστήριο οι πόρτες ήταν ορθάνοικτες και ο χώρος προσβάσιμος από τον οποιοδήποτε, ενώ η οικογένεια της μικρής εργαζόταν ακριβώς απέναντι. Οι εξηγήσεις του όμως δεν έπεισαν...

Η καταγγελία και η σύλληψη
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν, πριν από πέντε χρόνια, οι γονείς του ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού διατηρεί επιχείρηση σε κοντινό σημείο (απέναντι) από την αίθουσα εκγύμνασης πολεμικών τεχνών στην οποία εργαζόταν ο 62χρονος. Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 περίπου στις 5 το απόγευμα ο 62χρονος ζήτησε και πήρε στο γυμναστήριο τη μικρή προκειμένου να τον βοηθήσει να συμμαζέψουν το χώρο.

Ένα τέταρτο περίπου αργότερα και καθώς η ανήλικη δεν είχε επιστρέψει, η μητέρα της ανησύχησε και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε τον 62χρονο να ενεργεί ασελγείς πράξεις στη κόρη της, όπως η ίδια κατήγγειλε. Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν τον 62χρονο, τον προσήγαγαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας του.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη