Έλενα Παπαρίζου: “Με τον Αντρέα θέλουμε ένα παιδί μες στο 2016!”

“Ο Αντρέας φώτισε τη ζωή μου και τον ευχαριστώ για αυτό... Τον αγαπώ τόσο πολύ! Ο Ανδρέας είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη, η Έλενα Παπαρίζου. Η διάσημη τραγουδίστρια θα περάσει φέτος την Παραμονή των Χριστουγέννων με την οικογένειά του συζύγου της Ανδρέα Καψάλη (οι δικοί της βρίσκονται στη Σουηδία) και ανήμερα των Χριστουγέννων θα εμφανιστεί με την ομάδα του Nine στη σκηνή του Pantheon.

Η Έλενα μιλά για τον σύζυγό της και... στάζει μέλι, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον ερχομό ενός παιδιού! “Ένα παιδί είναι το πιο “ακριβό” δώρο. Στο γράμμα μου θα το ζητήσω. Το θέλουμε πολύ μέσα στο 2016! Μακάρι να μας ακούσει ο Θεός”, αποκάλυψε.


Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς...

“Πρέπει να είναι για όλους μας, ακόμη κι αν έχουμε τραύματα. Εγώ έχασα τον μπαμπά μου ανήμερα τα Χριστούγεννα και έκτοτε κουβαλάω μια θλίψη... Κλαίω, νοσταλγώ, αλλά ξέρω πώς πρέπει να κοιτάζω μπροστά και να χαίρομαι με την μεγάλη αγάπη που εισπράττω από την υπόλοιπη οικογένειά μου, τον άντρα μου, τους φίλους και το κοινό”...

Σε ενόχλησε που στάθηκαν κάποιοι στα λίγα κιλά που πήρες; Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα.


Έγραψα ότι πήρε κιλά λόγω εξωσωματικής...
 
Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική, που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν, έγραψαν... Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω.
 
Πώς κατάφερες να παντρευτείς χωρίς να σε πάρουμε χαμπάρι;
 
Αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν... Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι' αυτό και κρατήθηκε μυστικό. Αλλιώς εύκολα μπορούσε να διαρρεύσει και δεν το θέλαμε.


Πολιτικός γάμος ήταν;

Πολιτικός ήταν και... τέλος.
 
Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός;

Κάποια στιγμή ναι, θα γίνει και θρησκευτικός.
 
Θα συγχωρούσες την απιστία;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω... καλύτερα να μην το μάθω αν γίνει... Μακριά από εμένα η απιστία! Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ, άρα δεν θα απαντήσω αν θα την συγχωρούσα... Μακριά από εμένα!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη