Πάτρα: Σπαραγμός στο facebook για τον αδικοχαμένο Πάνο Τζαβάρα - Σήμερα θα γινόταν 18

Οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο εικονιζόμενο παιδί, ζωντάνεψαν ξανά, αυτή τη φορά στο facebook...

Σαν σήμερα ο Πάνος Τζαβάρας, που έφυγε άδικα από τη ζωή στα 14 του χρόνια, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο τζιπ, ενώ επέστρεφε από το σχολείο με το ποδήλατό του, θα γινόταν 18 χρονών. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας.

Η θεία του Μαρία Δούρου έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο με αφορμή την σημερινή ημέρα και το ανέβασε στη σελίδα της στο facebook:"Σαν σήμερα, θα γινόσουν 18 γλυκό μου ανηψάκι. Άσε εμάς να μετράμε μάταιους αριθμούς και ζήσε εσυ στην ουσία της αιωνιότητας... 18 χρόνια μέσα στην καρδιά μας, με τα "γιατί" τα οποία ο καθένας μόνος του πρέπει να απαντήσει, με τα " έτσι" που ο καθένας μόνος του πρέπει να χωρέσει...

Χρόνια πολλά, αιώνιο αγόρι μου... Συνέχισε να μας θυμίζεις με την απουσία σου, τη δύναμη της ζωής και την μαγεία κάθε στιγμούλας...Κι ας είσαι τόσο "εδώ" απο τον οποιονδήποτε ....σ αγαπώ birthday boy''!!!


Για την υπόθεση το δικαστήριο επέβαλε πριν από ένα χρόνο ποινή 2,5 χρόνων φυλακή με αναστολή στην οδηγό του μοιραίου τζιπ. Το δικαστήριο επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον πρότερο έντιμο βίο της κατηγορουμένης. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η έδρα δεν αποδέχθηκε ότι για το δυστύχημα υπήρχε και υπαιτιότητα του 15χρονου Πάνου, όπως προέβαλε η πλευρά της υπεράσπισης της κατηγορουμένης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη