Φωκίδα: Κυνηγοί πυροβόλησαν κυνηγούς για μία παρεξήγηση - Στο νοσοκομείο ένας νεαρός!

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν μεταξύ των δυο πλευρών...

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Ερατεινής και του Λιδορικίου Φωκίδας. Δυο αδέλφια από την περιοχή της Ερατεινής, ηλικίας 39 και 37 ετών, είχαν πει για κυνήγι αγριογούρουνου. Η περιοχή που είχαν στήσει καρτέρι ήταν κοντά σε αγροτεμάχιο που ανήκε σε δυο άλλα αδέλφια, επίσης κυνηγούς ηλικίας 56 και 58 ετών, οι οποίοι όταν έφθασαν στο σημείο και είδαν τους δυο "γουρουνάδες" τους ζήτησαν να μην κυνηγούν στην περιοχή.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν μεταξύ των δυο πλευρών. Τότε ο ένας από τα αδέλφια, που φέρονται ως ιδιοκτήτες του αγροτεμαχίου, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον των δυο αδελφών που είχαν "καταπατήσει" την περιοχή.

Τα σκάγια βρήκαν τον 39χρονο στα πόδια. Ευτυχώς που οι άλλοι δυο την κρίσιμη στιγμή διατήρησαν την ψυχραιμία τους και δεν σήκωσαν τα όπλα για να γίνει μακελειό. Τα αδέλφια που πυροβόλησαν μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν, ενώ ο 37χρονος πήρε τον τραυματία αδελφό του, που αιμορραγούσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία αναζήτησε στα πλαίσια του αυτοφώρου τους δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη