Σαντορίνη: Ανθρώπινα οστά στο Ημεροβίγλι - Θρίλερ στην καλντέρα με συνεχείς έρευνες!

Ο πρώτος άνθρωπος που είδε τα ανθρώπινα οστά κράτησε προσωρινά το στόμα του κλειστό - Ένα e mail που έστειλε όμως άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης...

Γάλλος τουρίστας εντόπισε ανθρώπινα οστά στη θέση Σκάρος έξω από το Ημεροβίγλι, όπου έκανε πεζοπορία. Στο σημείο δεν πηγαίνουν περιπατητές γιατί υπάρχει απαγορευτική κορδέλα λόγω κατολισθήσεων και ο τουρίστας που τόλμησε να παραβιάσει το άβατο, σοκαρισμένος δεν ενημέρωσε τις Αρχές πιθανότατα για να μην μπλέξει.

Έφυγε για τη χώρα του και στη συνέχεια έστειλε e-mail με τις φωτογραφίες του σκελετού που τράβηξε, σε νησιώτη που γνώρισε κατά την διάρκεια των διακοπών του. Ο Σαντορινιός μάρτυρας πήγε στον τόπο και μετά από πεζοπορία στο δύσβατο σημείο, είδε τον σκελετό.

Κατάλαβε ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά από τα δόντια, που διακρίνονταν σε καλή κατάσταση. Ενημέρωσε τις Αρχές του νησιού μήπως τα οστά ανήκουν στον δολοφονημένο Τάκη Βαζακόπουλο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες.  Η πρώτη εξέταση από γιατρό της περιοχής επιβεβαίωσε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα αλλά δεν «μιλούν» για πρόσφατο θάνατο.

Η Ασφάλεια της Σαντορίνης έστειλε το μακάβριο εύρημα σε ανθρωπολόγο στην Αθήνα για να αποφανθεί για το χρόνο θανάτου αλλά και για τα αίτια. Οι Αξιωματικοί πιθανολογούν ότι δεν πρόκειται για τον αγνοούμενο νέο, αλλά για κάποιον άλλο και ερευνούν στα αρχεία τους για άτομα που εξαφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο νησί.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη