ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Οκτωβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Αλλάζει κάτι σε ερωτικά και επαγγελματικά με τον ανάδρομο Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία; 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα. Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην δώσεις σημασία σε πράγματα τα οποία μπορούν να σε πιέσουν αδικαιολόγητα και ρύθμισε με υπευθυνότητα τις δουλειές σου. Ζητήματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν για καιρό στην εργασία σου, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά. Προσπάθησε, όσον αφορά στα οικονομικά σου, να δείξεις υπομονή και μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε πιέσουν αργότερα ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου θα σε χαροποιήσουν, αλλά και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Οι singles, εντείνετε τις προσπάθειές σας στην αναζήτηση συντρόφου, αφού τα άστρα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Πέμπτη, θα σας ευνοήσουν σημαντικά.

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα υπάρχει πιθανότητα να σε αγχώσουν έντονα στον επαγγελματικό σου τομέα. Δείξε δυναμισμό, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες και κάνε λίγη υπομονή, αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις. Κάνε πράγματα που αφορούν στο δικό σου αντικείμενο και μην πιέζεσαι για υποθέσεις τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά φιλικές για εσένα. Θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα, αρκεί να πιστέψεις πρώτα εσύ η ίδια στον εαυτό σου και στις δυνατότητες που έχεις. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα κινηθεί σε ορθή πορεία στο Ζυγό, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Επέλεξε το καλύτερο για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σπαταλήσουν πολύ από την ενέργειά σου και καλό είναι να αναζητήσεις τρόπους για λίγη ξεκούραση. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε πλήγωσε στο παρελθόν. Σχέδια για αποδράσεις και για αλλαγές παραστάσεων, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, μερικά πράγματα στη σχέση σου φρόντισε να τα σκεφτείς με περισσότερη σοβαρότητα. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς με το ταίρι σου χωρίς πολλές συζητήσεις και σταμάτα να αναμοχλεύεις το παρελθόν. Οι singles, καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο. Οι κατακτήσεις που θα έχετε αυτές τις ημέρες θα είναι πολλές. Mε την Αφροδίτη να κινείται μέχρι την Πέμπτη στο Λέοντα, μη φοβάστε να γνωρίσετε νέο κόσμο και να ανοιχτείτε.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις στην εργασία σου θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, αλλά με οργανωμένες κινήσεις και πειθαρχεία θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά σου, έχε το νου σου. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και θα δυσκολευτείς να ισορροπήσεις την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά αυτήν την εβδομάδα, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και ποικίλες. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία την Παρασκευή θα έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις και να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες. Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους και το άγχος σου θα υποχωρήσει αισθητά. Το Σαββατοκύριακο, η καλή διάθεση που θα έχεις θα σου χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές, που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Πιθανόν να αντιμετωπίσεις μια ανταγωνιστική συμπεριφορά από τον σύντροφό σου. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου απέναντί του και να αποφύγεις πράγματα που τον ενοχλούν ή τον εκνευρίζουν. Οι singles, καλό θα ήταν την εβδομάδα αυτή να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Προσέξτε τον εαυτό σας και περάστε όσο καλύτερα γίνεται αυτές τις μέρες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο έρωτας θα έρθει στην ώρα του!

Επαγγελματικές
Αρκετά προβλήματα μπορεί να σε πιέζουν στην εργασία σου, αλλά θα λυθούν αποτελεσματικά και γρήγορα αυτή την εβδομάδα. Νέες συνεργασίες θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα, γι’ αυτό να είσαι υπομονετική απέναντι στις εξελίξεις και στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική. Απόφυγε έξοδα που μπορούν να σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και αυτές τις μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις. Οργάνωσε τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου, γιατί μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα σου φέρει. Μπορείς να αποφύγεις σημαντικά λάθη, αρκεί να τηρήσεις σωστό προγραμματισμό. Μην επιτρέψεις στα προβλήματά σου να σε κρατήσουν μακριά από το να απολαύσεις κάποια πράγματα και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή και μην τα βάζεις συνεχώς με τον σύντροφό σου, αν δεν καλύπτει όλες σου τις ανάγκες. Οι μέρες θα είναι πιεστικές ιδιαίτερα μέχρι την Παρασκευή, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και ίσως και οι δύο έχετε ανάγκη από λίγη παραπάνω χαλαρότητα και ανεμελιά. Όσο για τις singles, τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό και περάστε καλά!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις, που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις και θα ικανοποιηθείς. Προσπάθησε τα οικονομικά σου να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες, που μόνο ανισορροπία μπορεί να σου προσφέρουν.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και πολλές θα είναι οι μελλοντικές προοπτικές που θα ανοίξουν στον τομέα της εργασίας σου. Προσπάθησε να ρυθμίσεις με σοβαρότητα καταστάσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ώστε να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να περάσεις μαζί τους όμορφα.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου με ήπιους τόνους και αποφεύγοντας τα παράπονα και την γκρίνια, ακόμη και αν η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που επιθυμείς. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με τις θετικές επιρροές που σας στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι την Πέμπτη. Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα και να προβείτε στη δημιουργία ενός δεσμού τώρα. Δώστε χρόνο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου η κινητικότητα θα είναι έντονη. Θα μπορέσεις να λύσεις όποια προβλήματα κι αν αντιμετώπιζες στο παρελθόν και να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν την άνθιση στη δουλειά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε ζημιώσουν και μην κάνεις καινούρια ανοίγματα αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τους κατάλληλους χειρισμούς αλλά και με τις ικανότητες που έχεις, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια εμπόδια κι αν σου παρουσιαστούν. Μετρίασε το άγχος σου και προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις κάποιο ρίσκο, αλλά από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, μπορείς να βάλεις τις βάσεις και να δρομολογήσεις ορθότερα τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σου. Είναι σημαντικό μέσα στην εβδομάδα να ξεκλέψεις χρόνο για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, αλλά και για να ξεκουραστείς. Απόλαυσε στιγμές ξέγνοιαστες με πρόσωπα που συμπαθείς και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να αλλάξεις στάση απέναντι στο σύντροφό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και καλό θα είναι να ηρεμήσεις και εσύ, ώστε να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Αν είσαι single, από την Πέμπτη και μετά που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου. Οι αλλαγές που επιδίωκες εδώ και καιρό, θα πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένη στα έξοδά σου και απόφυγε σπατάλες, που θα σε πιέσουν αργότερα.

ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκόλευαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν ευκολότερα αυτήν την εβδομάδα. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα μέχρι την Πέμπτη και τον Ερμή να επιστρέφει την επόμενη ημέρα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές και εξελίξεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με μεγαλύτερη σιγουριά τα σχέδιά σου θα πάρουν μορφή και θα δρομολογήσεις κάποιες από τις δικές σου επιλογές, χωρίς την ανησυχία της αποτυχίας. Νέα άτομα θα έρθουν τώρα στη ζωή σου και ο κοινωνικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά, εξυπηρετώντας τους σκοπούς σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και εκτίμησε όλα τα καλά που έχεις γύρω σου πριν το κάνεις, γιατί μπορεί η ανασφάλεια και η καχυποψία σου να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις χωρίς να το καταλάβεις. Οι singles, με τις θετικές επιρροές των άστρων θα μπορέσετε να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει και θα δώσει νόημα στη ζωή σας!

Επαγγελματικές
Διώξε όποιες φοβίες και ανησυχίες έχεις και κινήσου δυναμικά στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάνε πράγματα που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και όλα τα ταλέντα σου, και μην φοβάσαι να προκαλέσεις. Στα οικονομικά σου, πολλά θα είναι τα έξοδά που θα έχεις και θα πρέπει να τα ρυθμίσεις με υπευθυνότητα και προσοχή. Μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να πληθαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, που θα σου χαρίσουν την ευχαρίστηση που αναζητάς. Ωστόσο, ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Πέμπτη, μία κοινωνική γνωριμία θα σε φέρει σε δίλημμα και θα σε αναστατώσει. Μην δώσεις περαιτέρω σημασία και άσε τις σκέψεις σου να ωριμάσουν μέσα σου, πριν πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού, οι μέρες θα είναι ευνοϊκές για αποφάσεις που αφορούν οικογενειακά σου θέματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά. Μην αφήσεις προβληματικές καταστάσεις να σε πιέσουν και δείξε λίγη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου. Αν είσαι single, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, με την οποία θα νιώσεις πολύ καλά. Άλλαξε διάθεση και η ερωτική σου ζωή θα ακολουθήσει!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τους συνεργάτες σου. Ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη προσοχή και μην πιέζεις τους γύρω σου για θέματα που αφορούν στο δικό σου αντικείμενο. Περιόρισε τις σπατάλες στα οικονομικά σου. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν με προβληματισμούς, αλλά με την συμπαράσταση του Ερμή από την Παρασκευή και μετά, όποιες αποφάσεις και αν πάρεις, θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε πιέζουν. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτοι στα μελλοντικά σου σχέδια, ακολούθησε ένα πρόγραμμα και προσπάθησε να ρυθμίσεις με υπευθυνότητα όσα επιθυμείς, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Τις μέρες αυτές δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε φίλους και οικογένεια. Στήριξε τους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε χρειαστούν και μην χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά τους, αναθερμαίνοντας τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια εβδομάδα πάθους με τον σύντροφό σου. Εκδήλωσε τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητά σου και αυτός με τη σειρά του θα ακολουθήσει τους δικούς σου ρυθμούς. Αν είσαι single, η τύχη σύντομα θα σου χαμογελάσει και ένα νέο πρόσωπο θα έρθει να αναστατώσει τη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε ευνοήσει. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις και με ομαδική και καλά μελετημένη δουλειά, θα προωθήσετε τους κοινούς σας στόχους αποτελεσματικά. Τις οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, καθώς απρόοπτα έξοδα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε αναστατώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα χρειαστεί να οργανωθείς καλύτερα αυτήν την εβδομάδα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά μπροστά σου και να σε αγχώσουν πολύ. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα. Την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να ασχοληθείς με προσοχή με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου. Αφιέρωσε χρόνο σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και μην πιεστείς για να κάνεις πράγματα, που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και βρες τον απαραίτητο χρόνο για να καλύψεις τα κενά της σχέσης σας, πριν να είναι αργά. Οι singles του ζωδίου προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε νέες γνωριμίες που θα έχετε. Μη βιαστείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, αν δεν είστε έτοιμες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να έχεις το νου σου, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην εμπιστεύεσαι με τόσο μεγάλη ευκολία, χωρίς να γνωρίζεις καλά κάποιους από τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις να τα προσέξεις. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είσαι προσεκτική αυτήν την εβδομάδα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια πράγματα να μην πάνε όπως τα υπολογίζεις. Λάβε τα μέτρα σου άμεσα και μείνε μακριά από επιπόλαιες κινήσεις. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, μπορείς να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που ήταν σε στασιμότητα, αλλά και πάλι καλό θα είναι να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Επίσης, να έχεις το νου σου και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου. Μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με καταχρήσεις, γιατί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στην Παρθένο από την Πέμπτη και μετά, μπορεί να σε εξουθενώσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δώσεις προσοχή στα λόγια και στην συμπεριφορά σου. Μερικά πράγματα καλό θα ήταν να τα συζητήσεις με το ταίρι σου με ηρεμία και υπομονή, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όλα όσα σε ενοχλούν και μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας. Οι singles μπορείτε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους σας και με κάποια φλερτ που θα έρθουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ανεβάσουν τη λίμπιντό σας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κινήσου με μεθοδικότητα και προσοχή και μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη και λογική σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και, όσο δελεαστικές προτάσεις κι αν σου κάνουν, μείνε μακριά από νέες συνεργασίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα χρειαστεί οργάνωση για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις αυτήν την εβδομάδα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στις αποφάσεις σου υποθέσεις που αφορούν στο παρελθόν σου και δες με αισιοδοξία το μέλλον σου. Θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι, γι’ αυτό προσπάθησε να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις συμβουλές που σου δίνουν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από την Πέμπτη και μετά, θα σε κάνει λίγο πιο συναισθηματικό. Το Σαββατοκύριακο πέρασε το χρόνο σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. 

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές στη σχέση σου. Μοιράσου πράγματα με το σύντροφό σου που θα σε χαλαρώσουν και συζήτησε μαζί του όλα όσα σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η κινητικότητα θα είναι έντονη. Μπορείς και έχεις τη διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντές σου όσον αφορά στη δουλειά σου, γεγονός που αν και θα σε κουράσει, θα σε αποζημιώσει αργότερα και θα ικανοποιήσει τη δημιουργική σου φύση. Τις οικονομικές υποθέσεις, καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με υπευθυνότητα και εγκράτεια.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη