Τραγωδία! Έριξε τη γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει την ασφάλεια ζωής

Ο 59χρονος Harold Henthorn θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής σε ταινία. Γιατί μόνο με επιστημονικό σενάριο μοιάζει αυτό που έκανε. Σκότωσε την επί 12 χρόνια σύζυγό του για να πάρει την ασφάλεια ζωή της.

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση είδε τα φώτα της δημοσιότητας, όταν για σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια, ο Henthorn, στο Κολοράντο της Αμερικής σκότωσε τη γυναίκα του, ρίχνοντας την από γκρεμό. Αψήφισε τη μικρή τους κόρη και την επέτειο 12 χρόνων που γιόρταζαν εκείνο το βράδυ και της έδωσε τη "χαριστική" βολή.


Την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης αποκαλύφθηκε πως ο 50χρονος δράστης, είχε σκοτώσει προ 20ετίας την πρώτη του σύζυγο, χωρίς να αποδειχθεί η ενοχή του. Τόσο τότε, όσο και τώρα, αρνήθηκε τις κατηγορίες περί δολοφονίας, ισχυριζόμενος πως το μοιραίο βράδυ το αυτοκίνητό τους είχε πάθει βλάβη και την ώρα που έφτιαχναν το λάστιχο, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Βέβαια, προδόθηκε, γιατί κάθε φορά, έδινε και από διαφορετική κατάθεση μπλέκοντας τα περιστατικά. 


Αυτό που έκανε εντύπωση στους ενόρκους ήταν ότι και τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε απομακρυσμένες περιοχές. Στη πρώτη δολοφονία, ο θάνατος θεωρήθηκε ατύχημα και ο Harold είχε εισπράξει το ποσό των 496.000 δολαρίων για αποζημίωση. 

Όταν, όμως, βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο, η πρώτη υπόθεση άνοιξε ξανά. Το 1.5 εκατομμύριο που είχε στον λογαριασμό του, κίνησε την περιέργεια αστυνομικών και ενόρκων. Δεν είχε κάποιο επάγγελμα ή εισόδημα ώστε να δικαιολογεί αυτό το τεράστιο ποσό στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο 59χρονος καταδικάστηκε τελικά σε ισόβια.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη