Η αποκάλυψη του Χάρη Σιανίδη: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα για την ερωτική μου ζωή»

Ο Χάρης Σιανίδης θαυμάζει τις δεμένες, αγαπημένες οικογένειες που έχουν οι φίλοι του, όπως η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. «Η ζωή, βέβαια, τα έφερε έτσι, που, εξαιτίας κάποιων ιδιαιτεροτήτων, αλλά και των περίεργων ωραρίων μου, δεν μπορώ να έχω μια σχέση που θα με οδηγήσει στο να σκεφτώ την οικογένεια», λέει. Το θέμα της οικογένειας και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού είναι κάτι που ο Χάρης συζήτησε φέτος το καλοκαίρι και με τη μητέρα του, σε μια κρουαζιέρα που έκαναν μαζί στο Καστελλόριζο.

«Ήμασταν μέσα στην καμπίνα και της είπα τους προβληματισμούς μου. Παρότι είναι 68 ετών και μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα μικροαστικό και αποστειρωμένο, μου έδινε και εξακολουθεί να μου δίνει πολύτιμες συμβουλές. Μου είπε πως δεν πρέπει να κάνω καμία βεβιασμένη κίνηση. Παράλληλα μου εξήγησε πως δεν είναι φτιαγμένοι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν παιδιά. Το παιδί δεν είναι ένα σκυλί. Θέλει θυσίες και προσήλωση. Εγώ, από την άλλη, έχω μια έντονη ζωή με πολλά ταξίδια και άστατα ωράρια. Βέβαια, δεν είναι κάτι που το αποκλείω».


Με τις δημόσιες σχέσεις ασχολείται από το 2008, ενώ η εταιρεία του Beautiful People ξεκίνησε επίσημα το 2010. «Πάντα ήμουν ένα παιδί των δημοσίων σχέσεων και μια ιδιαίτερη persona. Μου άρεσε να είμαι ο αρχηγός στο σχολείο, στις καταλήψεις, στο δεκαπενταμελές. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα όμορφος, αλλά διέθετα μια φυσιογνωμία που δεν την ξεχνούσες εύκολα». Πέρσι είχε εξομολογηθεί στο People πως η μοναδική φορά που ερωτεύτηκε δυνατά ήταν στα 29 του χρόνια. «Έκτοτε δεν ερωτεύτηκα ποτέ ξανά. Η κατάσταση τότε ήταν αυτοκαταστροφική, αλλά νομίζω πως πλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή στιγμή, διότι απέκτησα άμυνες και ήρθα περισσότερο κοντά με την οικογένειά μου. Ακόμα και σε αυτόν τον άνθρωπο που μου προκάλεσε τόσα ανάμεικτα συναισθήματα, δεν κρατάω πλέον καμία κακία» εξηγεί.

Κακία επίσης δεν κρατάει και σε όσους του ασκούσαν αρνητική κριτική την περίοδο που κυκλοφορούσε με τις μπουτονιέρες. «Όλη μου η ζωή είχε γίνει βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου. Από τα 18 μου, όταν ξεκίνησα ως στιλίστας, έπρεπε να ξεχωρίσω. Ήμουν ένα παιδί από τη Δραπετσώνα του Πειραιά, χωρίς διάσημους γονείς και φανταχτερές γνωριμίες. Έπρεπε να είμαι διαφορετικός για να αποσπάσω την προσοχή. Η μπουτονιέρα ήταν κομμάτι του μάρκετινγκ. Η εκκεντρικότητα, σε μια χρυσή εποχή της μόδας, με βοήθησε να ξεχωρίσω. Όταν ήμουν 25 ετών, κάποια άτομα θέλησαν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις γύρω από το όνομά μου, προκειμένου να μειώσουν την επαγγελματική μου υπόσταση. Το σύστημα ήθελε να με πετάξει, διότι έβλεπε πως έπαιρνα κι εγώ μερίδιο από την πίτα» εξηγεί. Τελικά το σύστημα δεν τον εξόντωσε, αντίθετα τον έκανε πιο δυνατό και κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να καθιερωθεί.


«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Ας μη με δεχθεί η τάδε κυρία της Εκάλης, ο εφοπλιστής και ο πρίγκιπας. Δεν μπορώ να κάνω μια ζωή που δεν τη θέλω, απλά και μόνο για να γίνω αποδεκτός σε κάποιους κύκλους. Είμαι ο Χάρης, είμαι 34 χρόνων, δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε για την ερωτική, ούτε για την προσωπική μου ζωή. Ίσως για κάποιους είμαι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά από τη δουλειά σου αποδεικνύεις τι αξίζεις. Και να σου πω και κάτι άλλο; Δεν υπάρχουν ανταγωνιστές, διότι το μεγαλύτερό μου προσόν είναι τα νιάτα μου. Αυτή τη δουλειά δεν θα την έκανα στα 50 μου. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με event management, ομορφιά, δημόσιες σχέσεις και διασκέδαση, ο μεγαλύτερος σου εχθρός είναι να είσαι παλιακός. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία είμαι εγώ. Είναι ένα one man show που σου δίνει τα πάντα και σου παίρνει την ψυχή. Πρέπει να ανέχεσαι τον καθένα, να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, να εφευρίσκεις λύσεις. Είναι δύσκολος χώρος και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι πολύ ιδιαίτεροι. Πολλές φορές, όση υπομονή και να κάνεις, αλλοιώνεται ο χαρακτήρας σου. Κι εγώ δεν θέλω να βρεθώ στο τρελάδικο, ούτε να είμαι με συνταγές ψυχοφαρμάκων. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν κάθομαι λεπτό, ετοιμάζω δεκαπέντε διαφορετικά projects για το χειμώνα».

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη