Ρόδος: Οι ανήθικες προτάσεις τον έστειλαν στα κρατητήρια - Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή του!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ένας 39χρονος Πακιστανός...

κατηγορούμενος για απόπειρα ασέλγειας, έναντι αμοιβής, σε ανήλικους κατά συρροή. Ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Του είχε επιβληθεί διοικητική απέλαση από τη χώρα την 4η Ιουλίου 2015, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών είχαν βρεθεί στην κατοχή του 270 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD) και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ προερχόμενο από την πώληση των παράνομων ψηφιακών δίσκων.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με καταγγελίες, που έγιναν στους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου, ο 39χρονος το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2015 κυνήγησε ένα 16χρονο αγόρι, βουλγαρικής καταγωγής και με ασελγείς προτάσεις και πράξεις, προσέβαλε βάναυσα την αξιοπρέπειά του. Καταγγέλθηκε συγκεκριμένα ότι κρατώντας στα χέρια του χρήματα αποπειράθηκε να πείσει τον 16χρονο να προβεί σε ασελγή πράξη μαζί του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης έναν μήνα πριν το συμβάν, φέρεται να σταμάτησε ένα 12χρονο αγόρι και να το θώπευσε στα οπίσθια, ενώ αποπειράθηκε να πείσει το παιδί να προβεί σε ασελγή πράξη μαζί του, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στην παραλία της Τσαμπίκας και μεταξύ άλλων είχαν βρει στην κατοχή του και τρεις έγχρωμες φωτογραφίες του ιδίου μαζί με τον 12χρονο.

Απολογούμενος χθες ενώπιον της Ανακρίτριας αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι τα δύο παιδιά τυγχάνουν ξαδέλφια και ότι ο ίδιος συνέδραμε οικονομικά τις οικογένειές τους κι όταν άρχισε να ζητά την επιστροφή των χρημάτων του μεθοδεύτηκε η καταγγελία σε βάρος του. Σημειώνεται ότι στις φωτογραφίες που έχει με τα παιδιά, απεικονίζεται ο ίδιος μαζί τους χωρίς να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο σ’ αυτές.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη