Άρης Πλασκασοβίτης: Βγήκε από το νοσοκομείο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας!

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε αυτές τις μέρες ο Άρης Πλασκασοβίτης, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τελικά καλά και το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το TLIFE τον συνάντησε λίγο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο Ελπίς και παρόλο που έδειχνε κάπως ταλαιπωρημένος, ήταν πολύ αισιόδοξος.


Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Άρης Πλασκασοβίτης ξύπνησε το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου με κεφαλαλγία και ίλιγγο και θεώρησε πως απλώς είναι μια κακή ημέρα. Όσο, όμως, περνούσε η ώρα άρχισε να έχει αστάθεια στο περπάτημά του, του έπεσε η πίεσή και ξαφνικά άρχισε να ακούει ένα περίεργο ήχο.
 
Αμέσως επικοινώνησε με το γιατρό του και πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν αιφνίδια βαρηκοΐα - ολική κώφωση στο δεξί αυτί και ζήτησαν την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο.


“Η αιτία της πάθησης είναι άγνωστη. Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι γιατροί, το πιο πιθανό είναι όλο αυτό να προκλήθηκε από έντονο στρες. Αν και δεν συμβαίνει συχνά, αποτελεί πιθανή αντίδραση του οργανισμού -αντίδραση σε κάτι που δεν θέλεις να ακούσεις και ξεσπάς με αυτό τον τρόπο, χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεις”, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του.
 
Δίπλα του βρίσκονται συνεχώς φίλοι και συγγενείς και δεν τον αφήνουν στιγμή να πέσει ψυχολογικά ή να σκεφτεί αρνητικά. Το ευχάριστο είναι πως καθημερινά υπάρχει βελτίωση στο ποσοστό της κώφωσης του δεξιού αυτιού, έτσι οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Το αν θα αποκατασταθεί εντελώς η βλάβη θα μπορεί να απαντηθεί μετά από έξι μήνες και σίγουρα μετά από πολλές εξετάσεις και διαρκή θεραπεία.
 
Ο ίδιος μάλιστα, βγαίνοντας από το νοσοκομείο είπε πως ήθελε πολύ να γυρίσει σπίτι για να ξεκουραστεί και να αρχίσει σιγά σιγά να ασχολείται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του...
 
Δες φωτογραφίες:
Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Πηγή: tlife.gr


Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη