Γιάννενα: Απαντήσεις για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Οι πρώτες πληροφορίες για το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων δίνουν νέα τροπή!

- Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο επεφυλάσσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων 
- Αν επαληθευτεί η πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα πάρει νέα τροπή τις επόμενες μέρες
- Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις του ιατροδικαστή κ.Βουγιουκλάκη για τον θάνατο του φοιτητή
- Η κατάθεση της μάνας του 20χρονου - ''Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου"

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο επεφυλάσσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στα σπλάχνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο άτυχος σπουδαστής, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό, φαίνεται να είχε καταναλώσει σχετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πιθανόν τσικουδιά. Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν ξανά τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο, για να εξακριβώσουν αν είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του, μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ.Το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη ταυτοποιείται μόνο στα δύο… κομποσκοίνια που φορούσε στο χέρι του, στα ρούχα, στα εσώρουχα, στις κάλτσες, στα παπούτσια και ένα μπουκάλι νερό, όπως καταγράφει το 12σέλιδο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του εργαστηρίου DNA της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν εντοπίζεται σε αυτά γενετικός τύπος άλλου ατόμου, ενώ το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα προκύπτει στους ελέγχους ταυτοποίησης και από τα νύχια του, απ’ που ελήφθη δείγμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε επαφή-συμπλοκή με άλλο άτομο.

Τα στελέχη του ελληνικού… CSI καταγράφουν στην έκθεσή τους πως πάνω στο μοιραίο αναδιπλούμενο σουγιά και στα κλειδιά που βρέθηκαν στο σημείο εντοπισμού του δεν υπάρχει ανιχνεύσιμο αξιόπιστο δείγμα ταυτοποίησης γενετικού υλικού. Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.Εν τω μεταξύ, η μητέρα του Βαγγέλη, πήγε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, για να καταθέσει για την υπόθεση. Οι ερωτήσεις, είχαν σταλεί από την Ασφάλεια Ιωαννίνων. Η γυναίκα μίλησε για τις τελευταίες φορές που επικοινώνησε με τον γιο της, πριν την εξαφάνισή του με τραγικό φινάλε.

Είπε για ακόμα μια φορά, ότι είχε επικοινωνήσει με τον Βαγγέλη μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, δηλαδή την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου. Ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας, όπως είπε ξανά η μητέρα του Βαγγέλη. Μίλησαν για περίπου 15 λεπτά ενώ το ίδιο βράδυ, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν 12,5 λεπτά.

"Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου" είπε η μητέρα, όπως διαβάζουμε στο Βήμα. Μάλιστα όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε "κάνουμε πλάκα".

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη