Κλειδώνει τις κόρες της για να τις προστατεύσει από τον παιδόφιλο σύζυγό της!

Όσο και αν ακούγεται παράξενη αυτή η ιστορία, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Στο Devon της Μεγάλης Βρετανίας μια μητέρα κλειδώνει τις κόρες της στο δωμάτιό τους για να τις προστατεύσει από τον παιδόφιλο σύζυγό της. Το... σχέδιό της έχει μάλιστα εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές!

Μετά το διαζύγιο από τον πατέρα των δυο κοριτσιών της, η μητέρα "πρωταγωνίστρια" της ιστορίας αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί. Μόνο που ο άνδρας που ερωτεύτηκε είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί παλιότερα για σεξουαλική επίθεση σε κορίτσι κάτω των 13 ετών. Από τότε, του απαγορεύτηκε να έρχεται σε επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών χωρίς την επίβλεψη τρίτου προσώπου.

Παρόλα αυτά, αν και γνώριζε, η γυναίκα τον παντρεύτηκε. Αρχικά, ο άνδρας της δεν επιτρεπόταν να περάσει τη νύχτα στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά. Γι' αυτό κι εκείνη πήρε τα... μέτρα της για να προστατεύσει τις κόρες της. Έβαλε συναγερμό και μόνιτορ στο δωμάτιό τους και τις... κλειδώνει εκεί για να τις προστατεύσει σε περίπτωση που ο σύζυγός της επιχειρήσει να τους επιτεθεί σεξουαλικά.

Και οι δυο κόρες της είναι μικρότερες των 13 ετών, ενώ οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει τον σύζυγό της "διαρκές ρίσκο" ως προς τα δυο ανήλικα κορίτσια. Έτσι, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει αν μη τι άλλο πρωτοφανή μέτρα: πρώτον, για να φύγει ο άνδρας της από το συζυγικό κρεββάτι θα πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω από εκείνη και αφετέρου, στο δωμάτιο των κοριτσιών έχει βάλει συναγερμό και μια οθόνη, όπως αυτή για τα μωρά, για να μπορούν να την ειδοποιούν τα παιδιά αν θέλουν να βγουν από το δωμάτιό τους για να πάνε τουαλέτα.

Το σχέδιό της αυτό μάλιστα έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές της περιοχής.
Ο πατέρας των κοριτσιών ζει σε άλλο σημείο της χώρας και δεν μπορεί να βλέπει τα παιδιά συχνά.

Δεν έχει όμως την έγκριση και της γιαγιάς των κοριτσιών, που δεν έκρυψε πως ήταν σοκαρισμένη από την όλη υπόθεση. Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Mirror δεν έκρυψε πως αισθάνεται ότι οι εγγονές της είναι απομονωμένες και ότι βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο, ενώ τονίζει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν φαίνονται πρόθυμες να την ακούσουν.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η κόρη της προκειμένου να παντρευτεί τον άντρα της έγινε με νόμιμα έγγραφα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, που σημαίνει ότι μόνο με τη δική της παρουσία μπορεί να βρίσκεται κοντά στα ανήλικα κορίτσια της. Και καταλήγει λέγοντας ότι αν και η αστυνομία έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά την κατάσταση με τακτικές επισκέψεις στο σπίτι, εκείνη δεν σταματά να ανησυχεί για τη ασφάλεια των μικρών κοριτσιών.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη