Βοιωτία: Οι... ροζ αμαρτίες του μπαρ - Σεξ και όργια που κατέγραφαν κρυφές κάμερες εν αγνοία των πελατών!

Υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για... άλλου είδους υπηρεσίες από τις σερβιτόρες με κλειστό κύκλωμα καταγραφής...

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησε όταν χθες βράδυ ένας αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, παρουσιάστηκε ως πελάτης σε μπαρ στην περιοχή της Αλιάρτου. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καταστήματος, όταν ο πελάτης έπινε 3-4 ποτά, μετά μπορούσε να απολαύσει και τις... πιο ειδικές υπηρεσίες που πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν μια από τις τέσσερις κοπέλες οδήγησε τον πελάτη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του μπαρ, για να τον περιποιηθεί ιδιαιτέρως, αφού ήταν "καλός" πελάτης. Την ώρα εκείνη έγινε το ''ντου'' και από τους υπόλοιπους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη της 46χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις περιποιήσεις των πελατών, υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με κάμερες και υπολογιστή, όπου κατέγραφαν τους ανυποψίαστους πελάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη