Χαλκιδική: Το σουτιέν που άφησε άφωνους τους πάντες - Με χειροπέδες η νεαρή γυναίκα

Η γυναίκα βρισκόταν κοντά στην είσοδο του σπιτιού της, όταν είδε μια εικόνα που σίγουρα ήθελε να έχει αποφύγει...

Όπως ανακοινώθηκε συνελήφθησαν 6 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 9,8 γραμμάρια ηρωίνης, 14,1 γραμμάρια χασίς και 49 ναρκωτικά δισκία. Όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης προμηθεύονταν οι δράστες από κύκλωμα τσιγγάνων, την καθοδήγηση του οποίου είχε γυναίκα ΡΟΜΑ η οποία ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.


Ειδικότερα, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι 4 από τους συλληφθέντες μαζί με την 27χρονη, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2014, πραγματοποιούσαν αγοροπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.

Την 31-03-2015 απογευματινές ώρες κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης, ομάδα αστυνομικών παρουσία δικαστικού λειτουργού προέβη σε έρευνα στην οικία της ανωτέρω τσιγγάνας όπου συνελήφθησαν 3 άνδρες και 1 γυναίκα εγκυμονούσα. Έξω από την προαναφερόμενη οικία και σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από την είσοδο της αυλόπορτας συνελήφθησαν ακόμη 2 άτομα τα οποίοι είχαν προσέλθει να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες από την ανωτέρω οικία.

Κατά την διάρκεια της έρευνας και εντός του στηθόδεσμου της εγκυμονούσας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 13,78 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη βάρους 2,68 και 0,53 γραμμαρίων αντίστοιχα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Επίσης στην τραπεζαρία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης, στον καναπέ του σαλονιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κενά τμήματα νάιλον σακούλας όμοια με αυτά των συσκευασιών των ναρκωτικών και τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκαν δύο κάμερες παρακολούθησης, τοποθετημένες εξωτερικά της οικίας και ένα καταγραφικό.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη