Ηλεία: Έχασε τη ζωή του για ένα πιάτο φαγητό - Δάκρυα για τον θάνατο του νεαρού εργάτη

Ο 23χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά και ξεκίνησε να μαγειρεύει...

Ήρθε στην Ελλάδα της κρίσης αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και έμελλε να αφήσει στη χώρα μας την τελευταία του πνοή με τον πλέον τραγικό τρόπο. Ο λόγος για έναν 23χρονο Ρουμάνο στα Λεχαινά, ο οποίος επεχείρησε να φτιάξει ένα πιάτο φαγητό και τελικά ξεψύχησε μέσα στο σπίτι που διέμενε, πιθανόν από αναθυμιάσεις, αφού προηγουμένως είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.Κανείς δεν φανταζόταν ότι ο 23χρονος θα πέθαινε με αυτό τον τρόπο και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει την πηγή της οσμής από υγραέριο που είχε κατακλύσει μία ολόκληρη γειτονιά στα Λεχαινά.  Για τον 23χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος στην περιοχή των Λεχαινών, η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πώς ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας.

Επέστρεψε από τη δουλειά στο σπίτι που είχε νοικιάσει, μία ισόγεια γκαρσονιέρα σε διώροφο κτίριο στην παλιά αγορά των Λεχαινών επί της οδού Ανδρέα Καρκαβίτσα. Έβαλε την κατσαρόλα στο πετρογκάζ που είχε στην κουζίνα του σπιτιού, και λειτουργούσε με φιάλη υγραερίου, προκειμένου να μαγειρέψει ένα πιάτο φαγητό.

Η κούραση φαίνεται ότι τον νίκησε, καθώς όσο περίμενε να γίνει το φαγητό πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι στο δίπλα δωμάτιο από την κουζίνα. Η φιάλη υγραερίου ωστόσο είχε ξεκινήσει το καταστροφικό της έργο και το υγραέριο κατέκλυσε ολόκληρο το σπίτι, ενώ η οσμή άρχισε να κατακλύζει την διώροφη πολυκατοικία και το δρόμο έξω από το σπίτι.

Γύρω στις 11 χθες το πρωί ένας Ρουμάνος, φίλος του 23χρονου, ανησύχησε που δεν είδε το φίλο του στη δουλειά και αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι για να διαπιστώσει εάν ήταν όλα καλά. Όταν έφθασε στην πολυκατοικία το πρώτο που αντιλήφθηκε ήταν η οσμή από υγραέριο. Όταν πλησίασε έξω από την πόρτα της γκαρσονιέρας κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ο 23χρονος ήταν ήδη νεκρός...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη