Ολική Έκλειψη Σελήνης (ξανά ωχ!): Σε ποιον τομέα σε επηρεάζει και τι πρέπει να προσέξεις;

Σήμερα έχουμε ολική έκλειψη Σελήνης. Το φαινόμενο μάλιστα ονομάζεται και «ματωμένο φεγγάρι» καθώς η ευθυγράμμιση της Γης με τον Ήλιο θα προσδώσει στη Σελήνη ένα έντονο κόκκινο χρώμα. Το «ματωμένο φεγγάρι» κατά πολλούς συνδέεται με θρύλους και προφητείες και πραγματικά πολλές φορές έχει συμπέσει με σημαντικά ιστορικά γεγονότα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος και έκλειψη διαμορφώνεται στο ζώδιο των σχέσεων -το Ζυγό- και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και προμηνύει σημαντικές δυσκολίες για τις σχέσεις όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοσμικό. Η επιρροή του «ματωμένου φεγγαριού» θα είναι ιδιαίτερη αισθητή το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα συνεχίσει ωστόσο να βρίσκεται σε ισχύ για το επόμενο εξάμηνο, αφού πρόκειται για ολική έκλειψη. Θετική ένδειξη αποτελεί η συμμετοχή του Δία που αποτελεί μια προστατευτική επιρροή και μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα, ειδικά μετά τις 8 Απριλίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο την επιρροή της έκλειψης είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/1, 4/4, 6/7 και 8/10.

ΚΡΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού πρόκειται να δημιουργήσει αρκετές σκοτούρες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Ωστόσο, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτό το διάστημα, σκοπό έχουν να δοκιμάσουν τις αντοχές σου και να σε “πεισμώσουν” ώστε να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για τους στόχους και τα ιδανικά σου. Τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου μάλλον χρειάζεται ένα γερό ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις για ένα πιο σταθερό και ασφαλές μέλλον. Ακόμα και τυχόν ξαφνικές ανατροπές που θα σε αποπροσανατολίσουν, θα σου ανοίξουν τελικά το δρόμο για κάτι καινούριο. Εξάλλου, με την ευεργετική συμμετοχή του Δία, το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου σε καλεί να κάνεις αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου και στις συνήθειές σου, ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και κατ’ επέκταση την ψυχική και σωματική σου υγεία. Παρόλο που πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να προσαρμοστείς με νέα δεδομένα, οι θετικές ακτίνες που ρίχνει ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου θα σου δώσουν τη δύναμη και την ενέργεια, ώστε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχεις τις συναναστροφές σου και να μην εκμυστηρεύεσαι τα όνειρά σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 4 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο αρκετά αρνητικό, που ωστόσο εσένα δεν θα σου προκαλέσει δυσκολίες, ειδικά αν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από τον σύντροφό σου ή από το φιλικό σου περιβάλλον. Από την άλλη, η ανάγκη σου να «ξεφύγεις» από κάθε δυσάρεστη κατάσταση και να αφήσεις τον εαυτό σου να απολαύσει χαρές και διασκεδάσεις που έχει στερηθεί, ίσως αποτελέσει την αφορμή για νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν ερωτικές προεκτάσεις -σε περίπτωση που είσαι single- ή να σου δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς ίσως υπάρξουν απώλειες ή υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται για σένα η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου, καθώς η Σελήνη είναι η κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου. Δεδομένου μάλιστα ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό “ματωμένο” -όπως αποκαλείται- φεγγάρι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι έντονα και μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Το σπίτι και η οικογένεια ή τα περιουσιακά σου στοιχεία είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την έκλειψη, όπου θα βρεθούν στο προσκήνιο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο -ή και το επόμενο εξάμηνο- και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Ένας χωρισμός, μια αγοραπωλησία ή οικονομικές υποχρεώσεις που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία σου, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Φωτεινή αχτίδα αποτελεί η θετική συμμετοχή του Δία, που σου προσφέρει μια ισχυρή προστασία.

ΛΕΩΝ
Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει τη δυνατότητα να εξετάσεις μια νέα πορεία που μπορείς να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι επαφές με σημαντικά άτομα ή το συγγενικό σου περιβάλλον, θα παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο στη λήψη κάποιων αποφάσεών σου. Μια επαγγελματική αλλαγή είναι πολύ πιθανή, σε αυτή την περίπτωση όμως καλό θα είναι να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα μετανιώσεις. Ευνοείται επίσης η έναρξη μιας μελέτης που μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά εφόδια, καθώς και η μετακόμιση σε μια άλλη πόλη που εγγυάται μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου και της υλικής σου ασφάλειας και σε ωθεί να στρέψεις τις ενέργειές σου προς την αποκατάσταση της οικονομικής σου εξασφάλισης. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα εξετάσεις λεπτομερώς τα εισοδήματά σου και τις πάγιες υποχρεώσεις σου και θα εφαρμόσεις κάποιες περικοπές προκειμένου να αποταμιεύσεις χρήματα για ώρα ανάγκης. Συναισθηματικά, το ματωμένο φεγγάρι μπορεί να σου προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεσαι, είτε με μια πιο μόνιμη δέσμευση με τον σύντροφό σου, είτε με ένα νέο πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σου. Αντίθετα, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις αλλαγές αυτό το διάστημα, καθώς δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Στις 4 Απριλίου διαμορφώνεται η ολική έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο γεγονός που σηματοδοτεί αρκετές ανατροπές και αλλαγές στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εσύ η ίδια βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή και αναζητάς νέα ερεθίσματα που θα σε τονώσουν και θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου για να αγωνιστείς. Είτε πρόκειται για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής, είτε για την εξέλιξη ενός έρωτα, αυτό που προέχει είναι οι δικές σου ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να προσφέρεις αυτά που θέλεις. Το «ματωμένο» φεγγάρι μπορεί να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου, παράλληλα όμως θα σου ανοίξει ένα καινούριο, που σίγουρα σου ταιριάζει καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου γεγονός που σε παροτρύνει να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση, να εξετάσεις την μέχρι τώρα να πορεία σου αλλά και να «θυμηθείς» άτομα που σε πίκραναν ή και άτομα που ενώ σε υποστήριξαν πλέον έχουν βγει από τη ζωή σου. Η αυξημένη ευαισθησία σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να σε ωθήσει σε μια εθελοντική απομόνωση, με σκοπό να αναλύσεις και να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου, ώστε να διεκδικήσεις πιο δυναμικά αυτό που θέλεις τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε, η εσωστρέφεια μπορεί να σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου, δεν θα πρέπει όμως να την αφήσεις να σε αποθαρρύνει από νέες γνωριμίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δύσκολη σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να συναντήσεις τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Αν είσαι single μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρεις τον ερωτικό σου σύντροφο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να ξεκινήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Αν πάλι οι στόχοι σου συνδέονται περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, το «ματωμένο» φεγγάρι πρόκειται να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί ακόμα και να σχετίζονται με το εξωτερικό. Ωστόσο, τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και καλό θα είναι να αποφύγεις συναλλαγές με άτομα που δεν είναι φερέγγυα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 4 Απριλίου διαμορφώνεται η σεληνιακή έκλειψη που αποτελεί μια δύσκολη επιρροή για σένα. Ο τομέας που επηρεάζεται μάλιστα είναι και αυτός που σε απασχολεί περισσότερο και που αφορά στην καριέρα σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο -ή και εξάμηνο- είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που ακόμα και αν δεν σε αφορούν άμεσα, σίγουρα θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Αν μάλιστα, νιώθεις ότι κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες που δεν εκτιμώνται, δεν αποκλείεται να «επαναστατήσεις» και να αναζητήσεις κάτι άλλο. Δεδομένου ότι διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο, καλό θα είναι να αποφύγεις βεβιασμένες ενέργειες, εκτός βέβαια κι αν έχεις ήδη προετοιμαστεί για τις συνέπειες. Το γεγονός ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να σηματοδοτεί ανάλογες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος και έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου, σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου και σου ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές. Το επόμενο εξάμηνο μάλιστα αναμένεται ιδιαίτερα δραστήριο και γεμάτο νέες συγκινήσεις και κατακτήσεις όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου. Ο γάμος ή μια ανέλπιστη επαγγελματική αναρρίχηση μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή σου, ενώ σημαντικά οφέλη μπορούν να προκύψουν από μια μελέτη, μια νομική υπόθεση ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεις και στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς μπορούν να σου ανοίξουν καινούριες πόρτες ή και να σε οδηγήσουν στην δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης στην περίπτωση που είσαι single.

ΙΧΘΥΣ
Στις 4 Απριλίου διαμορφώνεται μια δύσκολη σεληνιακή έκλειψη που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου και κυρίως στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει σημαντικές απώλειες στα εισοδήματά σου και να σε αναγκάσει να κάνεις περικοπές ακόμα και από πράγματα που για σένα είναι σημαντικά. Οι εξελίξεις αυτές θα εντείνουν την ανασφάλειά σου, παράλληλα όμως θα σε παροτρύνουν να δραστηριοποιηθείς ώστε να βρεις νέους πόρους. Σημαντική βοήθεια στις αναζητήσεις σου μπορεί να προέλθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και από τις προσωπικές σου προσπάθειες. Το γεγονός μάλιστα ότι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας συμμετέχει θετικά στην έκλειψη μέσα από τον τομέα της εργασίας σου, μπορεί να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο, ειδικά μετά τις 8 Απριλίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη