ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 ως 12 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Μην αγνοείς καθόλου τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσεις στον εαυτό σου αυτήν την εβδομάδα, όσο περιορισμένο χρόνο κι αν έχεις στη διάθεσή σου. Αξίζει τον κόπο να αναγνωρίσεις επιτέλους τις πραγματικές σου ανάγκες και να ξοδέψεις χρόνο για να τις καλύψεις. Μέχρι την Μ. Πέμπτη καλά θα κάνεις να ελέγχεις αυτά που ακούς πριν τα πιστέψεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Από το Μ. Σάββατο και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, θα έχεις πολλές δυνατότητες να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, αρκεί να ξέρεις καλά το τι ζητάς από τους άλλους και κυρίως τι είσαι διατεθειμένη να προσφέρεις εσύ στις σχέσεις σου για να τις διατηρήσεις.

Αισθηματικές
Θα έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά στο έτερον σας ήμισυ αυτήν την εβδομάδα. Μειώστε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Εσείς που είστε singles, είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Ξεκινήστε να κάνετε σχέδια, γιατί η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν θα σας απογοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου και θα ικανοποιήσουν τη δημιουργικότητά σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχεις πολλές και καλό θα είναι να τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδα και τα έξοδά σου. Μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Ενεργοποίησε και πάλι την τετράγωνη λογική σου και χειρίσου τα πράγματα όπως πρέπει και όχι όπως θα ήθελες. Με την Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου, προεξόφλησε τα αποθέματα της καρδιάς και της τσέπης σου γιατί αργότερα θα σου χρειαστούν, καθώς οι οικονομικές αποφάσεις που θα μπορούσες να πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και στους δικούς σου ανθρώπους. Την Μ. Παρασκευή, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, απόφυγε τυχόν περιπλοκές και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σου γιατί θα στενοχωρηθείς πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν θα σας ενθουσιάσουν τόσο πολύ για να προχωρήσετε σε κάποιο δεσμό. Περάστε την ώρα σας όσο πιο ευχάριστα γίνεται και μπείτε άφοβα στο παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης, για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες για τον έρωτα που θα έρθει πολύ γρήγορα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά για εσένα προς το τέλος της εβδομάδας. Προσπάθησε να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία, γιατί είναι πιθανό να έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει κατά πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς, που κινείσαι και εργάζεσαι, καθώς και τις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους και με αυτούς που σχεδιάζεις να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες. Με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο την Μ. Παρασκευή, μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, αν θέλεις να ηρεμήσεις ψυχολογικά και πνευματικά και να περάσεις ένα όμορφο Πάσχα. Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις γύρω σου δεν έχουν σταθερότητα στις απόψεις τους, αλλά και η δική σου διάθεση έχει μεταπτώσεις. Θα μπορούσες ίσως να βγεις λίγο και να διασκεδάσεις με κάποιους συγγενείς ή φίλους, χωρίς όμως να συζητήσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεχτική. Κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και ίσως οι συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θεωρείς. Οι singles θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας! Αλλάξτε διάθεση λοιπόν και διεκδικήστε την ερωτική σας ζωή πιο έντονα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Να είσαι μετρημένη. Φρόντισε στα οικονομικά σου να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς και κάνε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση, το πάθος, η προκατάληψη και ο ανταγωνισμός θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στον συναισθηματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα. Η καθημερινή ζωή και οι αυξημένες υποχρεώσεις που σου έχει επιβάλει ο Ερμής από τον Κριό σε έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την υγεία σου είτε από το παρελθόν είτε πρόσφατα, μην τα αγνοείς. Οι μέρες έχουν έντονη κινητικότητα, τα γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο και οι εντυπώσεις θα επηρεάσουν τη γνώμη σου για προσωπικές σχέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει ένταση στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά σου θέματα και μπορεί να μην έχεις τα αποτελέσματα που θα επιδιώξεις. Από το Μ. Σάββατο όμως και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις μεγάλη προσοχή στα λόγια που λες στον σύντροφό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις μαζί του και προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε νέες συνεργασίες που θα σου προταθούν και να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή επίσης. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε ζημιώσουν.

ΛΕΩΝ
Γεγονότα καθοριστικής σημασίας την περίοδο αυτή σε υποχρεώνουν να μεριμνήσεις είτε για να καλύψεις τα νώτα σου, είτε για να αξιοποιήσεις άμεσα τα κρυμμένα ταλέντα σου. Κάνε υπομονή και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για την έκβαση των πραγμάτων. Από την Μ. Τετάρτη και μετά, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου διαμόρφωσε μια άλλη τακτική επαφής με τον σύντροφό σου ή με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι μαζί τους και αγνόησε αυτά που έχουν φέρει προστριβές στις σχέσεις σου και που έχουν δημιουργηθεί κάτω από το καθημερινό άγχος και την πίεση. Από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, οργάνωσε καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις τυπικές και νομικές διαδικασίες να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση απέναντι στα "στραβοπατήματα" και "ξενοκοιτάγματα" του συντρόφου σου. Απόφυγε τις κόντρες μαζί του και μην γίνεσαι επικριτική στις μεταξύ σας κουβέντες, αν δεν είσαι έτοιμη να αποδεχτείς πιθανές δυσάρεστες συνέπειες. Οι singles του ζωδίου κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα και να προωθήσεις τη δουλειά σου. Γραφειοκρατικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και ίσως θα είναι καλό να τις μεταφέρεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Στα οικονομικά σου μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η Μ. Εβδομάδα σου δημιουργεί αναστάτωση και σε υποχρεώνει να ξεχάσεις τι σημαίνει ρουτίνα στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και να καταλάβεις πολύ σύντομα τι σημαίνει αλλαγή και ανανέωση στη ζωή σου. Δες τώρα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, απομακρύνσου από ό,τι νιώθεις ότι σου αποσπά ενέργεια και σου προκαλεί φόβο και τα πράγματα σίγουρα θα βελτιωθούν, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Αναμφίβολα, η γενικότερη οικονομική κρίση που επικρατεί σε επηρεάζει και σε αναγκάζει να είσαι λιγάκι πιο διορατική και προσεκτική παρ’ όλο που δεν εκτίθεσαι άμεσα σε κινδύνους της στέρησης ή της απώλειας χρημάτων.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπάθησε να είσαι κοντά του στις ανάγκες και στις επιθυμίες του. Οι singles του ζωδίου μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στους Διδύμους και ευνοεί τα φλερτ και τα ερωτικά πάθη!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις για να μην γίνουν σοβαρά λάθη. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό και τον εκνευρισμό σου, όταν οι άλλοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σε καταλάβουν γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να προκληθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα την Μ. Τετάρτη είναι καιρός να καταλάβεις την καινούργια πραγματικότητα, αν θέλεις να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις και γι’ αυτό πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου. Όσο κι αν νιώθεις πνιγμένη από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, βάλε λίγο στην άκρη τα προβλήματα και απόλαυσε τη συντροφιά της παρέας και εμπιστεύσου τη δημιουργία μιας νέας φιλίας που θα γεμίσει και θα δώσει χαρά στη ζωή σου. Το Μ. Σάββατο, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους μια εκδρομή, ένα ρομαντικό ταξίδι και η επαφή με τον κόσμο θα αλλάξουν την διάθεσή σου προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα. Κάποιες εντάσεις είναι πολύ πιθανό να σας επηρεάσουν και να σας χαλάσουν την διάθεση. Οι singles φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι αυξημένες αυτή την εβδομάδα. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ αργότερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε άσκοπες υποχωρήσεις, ευθιξίες και το παγωμένο κλείσιμο στον εαυτό σου ή ένα εκρηκτικό ξέσπασμα εάν κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα που αφορούν ολόκληρη την οικογένεια σου. Με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέοντα είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιόδοξη, πληθωρική και λαμπερή πλευρά της προσωπικότητάς σου και να πάψεις να ασχολείσαι με μικρολεπτομέρειες που σου χαλούν τη διάθεση και σου προσδίδουν μεμψιμοιρία. Μην αγνοείς καθόλου τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσεις στους δικούς σου ανθρώπους, όσο περιορισμένο χρόνο κι αν έχεις αυτό το διάστημα. Με τη λογική αλλά και τη διορατικότητα που σε διακρίνει, δώσε τις συμβουλές σου εκεί που θα σου ζητηθεί. Οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Το πλανητικό σκηνικό και ιδιαίτερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από το Σάββατο και μετά θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Οι singles μην αφήνεστε στα σημάδια των καιρών και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για να βρείτε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν πολύ και δεν σε άφηναν να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζες με τους συνεργάτες σου φαίνονται πως από εδώ και στο εξής θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα και θα νιώσεις πιο ήσυχη. Αυξημένα θα είναι τα έξοδά σου το διάστημα αυτό. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, γιατί μετά θα ψάχνεις τρόπους να καλύψεις τα κενά και δεν θα μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Δία σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα από την Τετάρτη και μετά, επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς, κινείσαι και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις υποχρεώσεις και τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους γνωστούς σου γενικότερα. Βελτίωσε τη διάθεσή σου αν θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια και μην επαναπαύεσαι καθόλου. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να πορεύεται στον Κριό οργανώσου περισσότερο, αφού έχεις να καλύψεις μαζί πολλές οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ο χρόνος λιγοστεύει και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα. Φρόντισε για τις λεπτομέρειες, αν θέλεις να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Επίσης, μάθε να μη μιλάς για τα σχέδιά σου σε τρίτους και αξιολόγησε καλύτερα ποιους πρέπει να εμπιστεύεσαι και ποιους όχι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά τη σχέση σου με το ταίρι σου. Μίλησε με το σύντροφό σου για να μην έχεις παρεξηγήσεις και κουβέντιασε μαζί του για ευχάριστα πράγματα και καταστάσεις. Οι singles κάντε λίγη υπομονή και θα μπορέσετε να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους το Μ. Σάββατο, σας ευνοεί ιδιαίτερα και ωφελεί κάθε είδους διαπροσωπική σχέση!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν συνεργαστείς σωστά με τους συνεργάτες σου και δεν τους ανταγωνίζεσαι θα καταφέρεις να πετύχεις μαζί τους πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ θα απαλλαγείς μια και καλή από δυσάρεστες υποχρεώσεις που σου χαλούν τη διάθεση και δεν σε αφήνουν να εκδηλώσεις ανάλογα τη δημιουργικότητά σου. Απόφυγε πάση θυσία τις υπερβολές. Οι οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα για να ωφεληθείς ανάλογα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Mην αφήνεις τις ανασφάλειες που σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό να σε απομακρύνει από τη φιλική και κοινωνική σου ζωή, που μπορεί να είναι απολαυστική αυτήν την εβδομάδα. Μην γίνεσαι κτητική και πεισματάρα, αν θέλεις να έχεις ανθρώπους γύρω σου. Δώσε χρόνο στην ψυχαγωγία σου, που υστερεί αυτό το διάστημα, ξεπέρασε τους φόβους σου και προχώρησε άφοβα σε μια νέα εξόρμηση που ξεκινά από τις δικές σου ανάγκες. Από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, η εξέλιξή σου πλέον εξαρτάται από την κινητοποίηση σου και την αμεσότητα, με την οποία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνει καλό και στους δυο σας το να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα σας γεμίσει με αγάπη και έρωτα. Οι singles με το ταπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε, αρκεί πρώτα να βοήθησε εσείς οι ίδιες τον εαυτό σας και να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και κοινωνικούς κύκλους.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα και πρόσεξε καλά τις κινήσεις στα οικονομικά σου. Μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδά μέσα στην εβδομάδα για να μην πιεστείς αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιρροή ορισμένων προσώπων στον επαγγελματικό σου τομέα σχετίζεται άμεσα με τη δυνατότητα να καταξιωθείς στο χώρο σου. Με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα από την Μ. Τετάρτη και μετά, εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για την προσωπική και οικονομική σου αναβάθμιση. Οι ανανεωτικές τάσεις σε ενθαρρύνουν και σε βοηθούν σημαντικά, έστω και αν τις βιώνεις μέσα από κακουχίες και εμπόδια. Η ανάγκη δημιουργίας νέων συνεργατών και νέων διασυνδέσεων σε υποχρεώνει να αναδιοργανωθείς και να προχωρήσεις πιο πρακτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσεις όσα σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να πειστείς ότι οι παρορμητικές αποφάσεις σε έχουν οδηγήσει σε λάθος δρόμο στο παρελθόν για αυτό μείνε μακριά τους με κάθε κόστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα αρχίζει να κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους. Οι singles, με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν πολύ, γι’ αυτό μην μένετε με τα χέρια σταυρωμένα! Επιβάλλεται να ενεργοποιηθείτε περισσότερο!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές, οι οποίες μελλοντικά θα σε ωφελήσουν πολύ. Στη διαχείριση των οικονομικών σου πρέπει να είσαι προσεχτική. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Νιώθεις έντονα την ανάγκη της αναγέννησης αυτήν την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τώρα όλα όσα έχεις κατά νου. Από την αποφασιστικότητά σου μόνο εξαρτάται το αν θα προχωρήσεις στους στόχους σου ή όχι. Πάντως, είναι γεγονός πως είσαι πολύ κοντά στο να εντοπίσεις ποιες διαφορές σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις δυσκολίες που υπάρχουν και μην χάνεις πολύτιμο χρόνο σε λεπτομέρειες, που σε αποπροσανατολίζουν από τα ουσιαστικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου εδώ και καιρό. Όσο για τις singles, η τύχη δεν θα αργήσει να σας χαμογελάσει και θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να έχεις λίγο περισσότερο το νου σου από τα συνηθισμένα, αυτή την εβδομάδα. Συγκράτησε τα νεύρα σου όταν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου δεν παίρνουν την πορεία που θέλεις και αν είσαι υπομονετική και διπλωματική, θα καταφέρεις να τις πας εκεί που θέλεις εσύ, έστω και σε πιο αργούς ρυθμούς. Στα οικονομικά σου να είσαι εγκρατής και να μην κάνεις έξοδα, που η τσέπη σου δεν μπορεί να σηκώσει!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη