ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 26 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος για ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ήλιο να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κάποια κοινωνικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν θα πάνε πολύ καλά και σε αυτό θα βοηθήσουν διάφοροι καλοί φίλοι που βρίσκονται κοντά σου για να σε στηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη που κινείται στους Διδύμους είναι με το μέρος σου, οπότε προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Αισθηματικές
Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζει να σου δίνει τις καλές επιρροές του κι εσύ είσαι γεμάτη ερωτισμό και ρομαντισμό. Η εβδομάδα είναι καλή για να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία! Ιδιαίτερα από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη θα κινείται στον Λέοντα και θα ευνοεί όλες τις ερωτικές σου κινήσεις.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους αυξάνοντας την επικοινωνιακή σου δεινότητα και ευνοώντας ιδιαίτερα συνεργασίες, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τυχόν σχέδια που έχεις κάνει για τη δουλειά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη νέα θέση του Ήλιου στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιό σου, επιτέλους μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες μέχρι τώρα και να επικεντρωθείς στους καινούριους στόχους που έχεις θέσει. Συγκεντρώσου και είναι βέβαιο πως θα φτάσεις πολύ σύντομα στην κορυφή! Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα που αυτήν την περίοδο μπορεί να έχουν την ανάγκη σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με τον Ήλιο που θα σε επισκεφτεί ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Θα δεις το ταίρι σου με περισσότερο πάθος και ερωτισμό, ενώ θα καταφέρετε να περάσετε πολύ όμορφα, αρκεί να είστε πιο εκδηλωτικοί μεταξύ σας. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις τη γνωριμία της ζωής σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι αξιοσημείωτες με τη νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, αλλά απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μη φταίνε σε τίποτα. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα, μπορείς να κανονίσεις μια απόδραση κάπου ευχάριστα και να αναδιοργανωθείς βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις σου και τα επερχόμενα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και κάτσεις και μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά γι’ αυτήν, βελτιώνοντάς την αισθητά. Αν είσαι single, προσπάθησε να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και να δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Η ενέργεια που θα έχεις θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα για να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που τόσο καιρό σκεφτόσουν. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις και θα σε φτάσουν στους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα μπορέσεις να λύσεις θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Κάτι ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται στο ίδιο ζώδιο, κάτι η δυναμικότητά σου που θα είναι στα ύψη, θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερεύσεις κομμάτια της ζωής σου που μέχρι τώρα σε τραβούσαν πίσω, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Αισθηματικές
Ο Άρης στον Ταύρο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να καλυτερέψεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μπορείς να συζητήσεις ουσιαστικά μαζί του και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα, αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την ευτυχία, αυτήν την εβδομάδα είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να έχεις ψυχραιμία και να αποφύγεις να τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα ή συνεργασίες, αλλά πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχουν μια αστάθεια γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και τόσο ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όσο και ο Άρης που παραμένει στο ίδιο ζώδιο, θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε κρατούσαν πίσω τον τελευταίο καιρό θα βρουν τις πιο συμφέρουσες για εσένα λύσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσδοκίες και επιθυμίες σου. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει σε ό,τι του προτείνεις και τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις το δεσμό σας ουσιαστικά. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει, μην τα παρατάς, γιατί με τις καλές επιρροές της Σελήνης στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, τα καλύτερα έρχονται στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις ισορροπία, ενώ αρκετά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε απροσδόκητα γρήγορους ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες με αρκετά ικανοποιητικές για τις απαιτήσεις σου προδιαγραφές. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό για να καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στο ξεκίνημά της. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούρια άτομα στη ζωή σου, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα μελλοντικά.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό για το ζώδιό σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί αλλαγές στη σχέση σας, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Αν ακόμη είσαι single, έφτασε ο καιρός που πρέπει να την αποχωριστείς, καθώς είναι βέβαιο πως θα βρεις επιτέλους αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός αλλά και η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και με αυτές να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις έξοδα που θα κάνεις, γιατί θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να παρασύρεσαι...

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, σε συνδυασμό με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου στα ύψη και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου γίνεται πολύ καλύτερη. Αρκετά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα δεις πως θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να σε πιάσει.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τον Ταύρο θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα γοητεύσει τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις μία και καλή με θέματα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχή σου και τη σκέψη σου. Αν είσαι μόνη, μην κάτσεις αυτήν την περίοδο με σταυρωμένα χέρια, γιατί οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, που ούτε καν φαντάζεσαι...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και θα κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς τόσο καιρό! Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τη νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο από το ξεκίνημά της χρειάζεται να καταβάλλεις μια μικρή προσπάθεια για να προσαρμοστείς στους στόχους που έχεις θέσει. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδιά σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν και τη νέα, θετική πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου...

Αισθηματικές
Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα θα νιώσεις και εσύ, αλλά και το άλλο σου μισό πολύ καλύτερα. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, θα φέρει κλίμα έντονου ερωτισμού στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες, μην το βάλεις κάτω με τίποτα. Φρόντισε να περνάς το χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σχέδια σε άτομα που μπορεί να μην τα εμπιστεύεσαι. Τις προτάσεις που θα σου κάνουν, φρόντισε να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν δώσεις τις απαντήσεις σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου φέρει πολλές θετικές αλλαγές. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου αυτήν την περίοδο και θα έχεις πολλές πιθανότητες να υλοποιήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σου Δία που παραμένει στον Λέοντα, τονώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ωστόσο η διάθεσή σου κάποιες στιγμές θα είναι παράξενη, γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στη σχέση σου θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου. Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, η Σελήνη από τον Λέοντα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου, που είναι σίγουρο πως αν κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου, θα βρεις το σύντροφο των ονείρων σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως φρενάρουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα θέση του Ήλιου από το ξεκίνημα της εβδομάδας στον Ταύρο ενισχύει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες κάνοντας τους πάντες να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου! Την Τετάρτη η θετική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, ο Άρης σε φέρνει πολύ κοντά στη γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα θα είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούρια ξεκινήματα που θα σε κάνουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με περισσότερο χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μη σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πώς θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Οι επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο από τη Δευτέρα και μετά, θα σου δώσει τα κίνητρα, αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με τις ουσιαστικές σου ανάγκες, κάνοντας κάτι δραστικό για να τις καλύψεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους και αυτήν την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως η σχέση σου θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις σημαντική προσπάθεια για αυτό. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν τη διάθεση τώρα έχουν πάρει τέλος και η σχέση σας μπαίνει σε ένα νέο κεφάλαιο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω γιατί τώρα, λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με έμπιστα άτομα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα καινούρια ξεκινήματα και οι αλλαγές ευνοούνται. Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν στα οικονομικά σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Απόφυγε αυτή την περίοδο να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου, εξ αιτίας της παρορμητικότητας που θα σε διακρίνει. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η κοινωνική σου ζωή θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο, από την Δευτέρα και μετά. Άφησε μακριά το άγχος άλλων υποθέσεων και μη φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Φρόντισε να διασκεδάσετε μαζί οργανώνοντας κάτι ξεχωριστό! Αν είσαι single, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ καλή "πλανητική" φάση για να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση στον εργασιακό σου χώρο. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και κυρίως φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα σε καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Επίσης, στα οικονομικά σου απόφυγε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μπορείς να ασχοληθείς με νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Από την Τετάρτη και μετά μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και αν όχι αυτό, τουλάχιστον να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη