Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού για το πρωτάθλημα

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή (04/03, 15:00) με τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα κρίνει το κατά πόσο θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας!

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο πρωτάθλημα αλλά και στη συνεδρίαση της Λίγκας την προηγούμενη εβδομάδα, ο υφυπουργός αθλητισμού πήρε την απόφαση για αναβολή της 26ης αγωνιστικής κι εκ νέου συνάντηση με την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα (04/03) έτσι ώστε να διαφανεί αν έχουν γίνει κινήσεις προς τη βελτίωση της κατάστασης. Αυτά που αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Λίγκας τη Δευτέρα (02/03), αλλά και όσα φέρονται να ειπώθηκαν στη συνάντηση Κοντονή, Μαρινάκη, Αλαφούζου την Τρίτη (03/03), δείχνουν πως πιθανότατα θα υπάρξει το «ΟΚ» για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αν δεν διεξαχθεί η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15:00. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Κοντονής θα περιμένει να δει εγγράφως δεσμεύσεις από τη Σούπερ Λίγκα για τα μέτρα κατά της βίας, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για να δώσει το «ΟΚ» και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει αρκετά μεγάλη φημολογία από το βράδυ της Τρίτης (03/03), η οποία αναφέρει ότι συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες και το ενδεχόμενο νέας αναβολής, ενώ αρκετές είναι οι πιθανότητες να πάμε και σε μια… ακραία μορφή διεξαγωγής των αγώνων. Αυτή θα προβλέπει να γίνει μεν κανονικά η αγωνιστική, αλλά χωρίς κόσμο στις κερκίδες καθώς όλα τα γήπεδα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών! Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση θα παρθεί το απόγευμα της Τετάρτης (04/03), όταν και θα υπάρξουν αποτελέσματα από τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή, με τους ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ!

Πηγή: agriniopress.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη