Έκανε τρίο και είπε ότι τη βίασαν γιατί ντρεπόταν τον φίλο της

Αντιμέτωπη με φυλάκιση βρίσκεται η 20χρονη Nicole Richess που μετέτρεψε την κολασμένη νύχτα σεξ με δύο άντρες σε βιασμό.

Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι επινόησε την επίθεση ενώ είχε κάνει σεξ μαζί τους μεθυσμένη επειδή ντρεπόταν να πει στον φίλο της πως τον απάτησε με δύο άντρες.

Είχε βγει με φίλους της στο Ντόρσετ τον Νοέμβριο του 2012 όταν έπεσε πάνω σε μια ομάδα τεσσάρων στρατιωτικών. 

Πήγαν όλοι μαζί σε ένα μπαρ και τους κάλεσε στο σπίτι της όπου έκανε σεξ με δύο από αυτούς. 

Η 18χρονη τότε είπε στον φίλο της ότι τη βίασαν και εκείνος την προέτρεψε να το αναφέρει στις αρχές.

Οι δύο άντρες ανακρίθηκαν από αστυνομικούς και τους επιβλήθηκαν πειθαρχικά μέτρα μετά την καταγγελία του βιασμού.

Οι στρατιώτες, που σοκαρίστηκαν από τους ισχυρισμούς, ανέφεραν ότι το περιστατικό επηρέασε τους φίλους, την οικογένεια και τη δουλειά τους.

Οι αστυνομικοί που υποπτεύτηκαν τη νεαρή γυναίκα και την κατηγόρησαν για διαστρέβλωση της αλήθειας, αλλά εκείνη το αρνήθηκε και επρόκειτο να προσαχθεί σε δίκη.

Οι δύο στρατιώτες, 23 και 24 ετών, έπρεπε να επιστρέψουν στη Βρετανία από τι βάσεις τους στη Γερμανία και την Κένυα για να καταθέσουν.

Η 20χρονη ωστόσο, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψη τη δουλειά της για λόγους υγείας, άλλαξε την κατάθεσή της πριν από την έναρξη της δίκης.

"Όταν άκουσα τον ισχυρισμό, έμεινα άφωνος. Δεν είχα φοβηθεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου. Δεν επηρέασε μόνο εμάς αλλά και όλους όσους γνωρίζουμε. Θα μπορούσε να ήταν το τέλος της ζωής μου. 

Ο στιγματισμός που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή είναι φρικτός. Επηρεάζει τα πάντα, όπως και τις σχέσεις σου. Χαίρομαι που τελείωσε και ελπίζω ότι θα πάρει αυτό που της αξίζει", σημείωσε ο 24χρονος. 

Ο 23χρονος ανέφερε ότι είχαν τρελαθεί με την κατηγορία οι γονείς του. "Μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω μου. Είμαι απλά χαρούμενος και ανακουφισμένος που τέλειωσε".

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη